A STOP információi szerint az ORTT-t és a Nemzeti Hírközlési Hatóságot összevonná az új kormány, a létrejövő csúcsszerv vezetésére Szalai Annamária a médiahatóság fideszes delegáltja a legnagyobb esélyes. Elképzelhető, hogy pártok nem delegálhatnának tagokat az új szervezetbe, de az ellenőrizné az internetet is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@cadmagician: Ne adj tippeket.! Melyik oldalon állsz te nép ellensége.Rendelj gyógyszert az interneten de ízibe ,mert úgy látom elgurult. Sies még nem kell fizetni az email-ért!
marlin
Ha a "pornós Szalai" lesz a csúcs akkor "lesz itt olyan műsorpolitika", hogy "csak na"!! Őszintén, én nem bíznám egy "kerítő nőre" a hírközlést se, meg a műsor szolgáltatást se!!
csutak
Többen lemarháztak amikor mertem említeni, hogy én a diktatúrától féltem Hazámat.
Egyre több jel utal rá:(
Dr.luigilongo60
@csutak: Ebben az országban jelenleg úgy néz ki, hogy legalább két millió ember arcára szájkosarat szeretnének rakni.És meg is teszik.
csutak
@luigilongo60: A jelek egyértelműen arra utalnak, sajnos:(
csutak
@luigilongo60: Egy másik cikkben hangzott el az alábbi:
– De Magyarország egyelőre a dél-amerikai társadalmat építi: szűk gazdasági elit és több millió szegény ember. Amíg ebből nem kecmergünk ki, addig a lakosság érdekeiről beszélni kicsit bizarr gondolat."'

( propeller.hu/itthon/1133697-a-vilag-legnagyobb-es-legvesztesegesebb-gazeromuje-epulhet#c189336 )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.