Orbán Viktor bemutatta kormányát, amelyben a korábbi 15 miniszter helyett nyolc kapott helyet. Noha ez a költségek csökkentésének látszatát kelti, valójában az Orbán által kialakított struktúra több pénzt visz el, mint a korábbi modell. A Bajnai-kormány minisztereinek és államtitkárainak havi bére összesen 36,4 millió forint tett ki, addig Orbán emberei legkevesebb 39,7 millió forintba kerülnek majd.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
Jó marketinggel sok embert hülyére vettek! De most vagyunk az elején.
Csizmás Kond
@kevijeni: Inkább nyugodtan megvárom amíg tiszta lesz a kép....addig nem anyázok....:)
marlin
Megmondta a Kolompár is, meg a Lákátos is, hogy azok a tetűk amik régebben a gatyájukban vannak már csak egy kicsit csípnek, de amikor újak kerülnek a gatyába, azok "minden vírüket kiszíjják"!!
orogordog
De kiszavazott a fideszre? Mert mindenhol csak fidesz ellenes írásokat olvasok, túlnyomó részt. De aki rájuk szavazott többsége azt sem tudja, hogy mit vár a fidesztől. Ki hiszi el, hogy nem fizeti meg azt az apparátust aki a bársonyszékbe juttatta. Hárommillió embert meg esze ágában sincs még jólétben sem tartani.
Ez van.
marlin
@orogordog: Hát a "fidesz-fanok"!! :-))
De most eltűntek, vagy "átmentek inkognitóba"!! :-))
szaboria
@marlin: Kedvenced " Mandiner"is május elsejétől már elmenekült a tanáripályáról, mert azt irat többet tud az új helyen keresni. Vagy félt, hogy Pokorni jóslása bejön és nagy szelektáslás lesz a tanárok között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.