Ezek a srácok, amint elővettük a kamerát, elkezdtek kiabálni, hogy kapcsoljuk ki rögtön. Ezt kamerás társunk meg is tette pár másodperc után, ám ekkor már a srácok utat törtek maguknak a lányok között, és megpróbálták kikapni a kezéből a kamerát, miközben persze veréssel fenyegették. Ő elszaladt, a srácok utána - de mivel ezek nem voltak olyan fürgék, hamar lemaradtak.

Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
Nem olvastam végig , első bekezdés elég..
luciferi
@bigyibogyo: a cikkből: "Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel"
Vagyis provokáltak, beismerték. A többi bla-bla. Nem vagyok jobbikos, (sem) de azért el kell olvasni a cikket, amihez kommentel az ember fia.:) Amúgy meg az egész írás egy nagyon gyenge dolgozat.
magyarszív
Ez tényleg csak sárdobálás :)

Csak vissza hullik a feladóra.
magyarszív
@kevijeni: Nem bír magával már az oldal beküldője. Nem ér el semmit, de észre sem veszi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.