Kósa Lajos szerint nem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte. A Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn az Országgyűlésben reagált a szocialista Mesterházy Attila, a gazdaság...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Kósa lehet, hogy tudatoan csinálja a dolgokat nem idndulhatott a fidesz elnőki cimért sem mert mindig valaminek kinevezeik, most is lecsuszott egy miniszteri cimről .Nagyon fájmár a foga egy magasabb pozicióra de eddig sehogy semjött össze.
batukán
Most Kósa bevállalta. Ha lúd, legyen kövér! Lesznek emberek a kormányban és kormánközelben, akik még mindég elszólják magukat, mert mégis jó ha továbbra is van egy kis bizonytalanság, mert egyébként hogyan számolnának el az igéretekkel, szegény Orbán meg nem érti, mert nem akarja! Ugyanis elég lenne ha Orbán annyit mondana neki hogy :coki öreg, mert repülsz! Áh, de nem, egyszerűen csak nem érti. Színház az egész bagázs!
nyanya001
@batukán: Nem érti, mert nem is akarja érteni , hogy mekkora kárt okoztak a simlis dumájukkal!
lópicigáspár
A vikinek még most kellene elzavarni, amíg több kárt nem csinál, a bőrrontóval együtt!:-)))
marlin
Mi a csudálkozás tárgya?? Kósa dumája egy előre egyeztetett szarpofozás volt, a shrottolás érdekében!!
Emlékeztetnék, hogy a Mádl-t "ennél sokkal kisebb dologért" rövid úton fenékbe rógta az Orr bán!! A Kósát meg nem!! Tehát megbeszélt, előre kielemezett "közjátékkal" okoztak több milliárdos károkat"" Ez van""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.