Európai parlamenti képviselői irodát nyitott az erdélyi Marosvásárhelyen Szegedi Csanád, a Jobbik európai parlamenti (EP) képviselője, tiltakozást váltva ki a helyi magyar és román értelmiségiek körében.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Bretzky99
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
A hócipőm is tele van az ilyen műmagyarokkal. Újabban ezek is már külföldre járnak szart keverni?
Egyébként érdekes módon egy ideje erősen megfogyatkoztak az ide beírkáló "mélymagyarok". Talán már csak egy tépi a száját itt nap mint nap de Ő is nagyon csendeske lett.
wounton
@luigilongo60: Csanád erdélyi származású és már a kampány alatt megmondta hogy ő a székely népcsoportot is képviselni fogja az EP-ben. Hogy ez kinek a szemét szúrja odakünn, jó kérdés... (Marosvásárhely már Székelyföldön van)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@luigilongo60: nem tudom kire célozgatsz, de ugyebár azért akad még néhány "mélymagyar" aki dolgozik is. Netán Borsodban a gátakon foglalja el magát, amig te a foteledben pihengélsz. Nem mellesleg, minden nap olvasgatja a többi "mélymagyar" is a Propellert, éppen csak eddig tökéletesen érdektelen hírecskék voltak, amire reagálni sem érdemes. Ha lesz mire reagálni, akkor majd itt lesznek ne aggódj. Egyenlőre mi is kivárunk, tudod, hogy mire jut a Fidesz az új (általam egyébként jónak tartott) intézkedéseivel.
Dr.luigilongo60
Ezt a kiscsákót Magyarországon választották képviselőnek és nem Romániában.
Maradjunk tehát ennyiben.
Bayer Zsoca is mint mélymagyar Szlovákiában adózik az autója után.Ennyit röviden a haza szolgálatáról.
Abban is biztos vagyok, hogy ha oly tömegesen lepték volna el a gátakat ezek a mélymagyarok, valamelyik híradóban csak felbukkantak volna.
Utolsó mondatodra reagálva: Összenő, ami összetartozik.
másvirág
@luigilongo60: Nem biztos,hogy mindenben egyetértűnk,de néha jól feszegeted a kérdéseket. Viszont Bayer Zsolt az egyik elvakult ,jobbos ellenességét nyiltan vállaló kőzszereplők egyike. (persze lehett ez is csak műbalhé ) :-)
Dr.luigilongo60
@másvirág: Az csak természetes ,hogy nem értünk mindenben egyet hiszen adjuk meg mindenkinek a gondolat szabadságát legalább.
A legfőbb problémám nekem bizonyos emberekkel az álszent magatartás.
Erkölcsről, keresztény értékrendről papolnak olyanok, akik a becsület szót csak hallomásból ismerik.
Hazafiságról beszélnek olyanok, akik adót csalnak és csak keményen a saját boldogulásuk érdeklik és ennek érdekében átgázolnak bárkin.
Hányingerem van az ilyen szájkaratés emberektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.