Nemrég hirdette ki Orbán Viktor az új kormány első akciótrvét, amelynek 29 pontja tulajdonképpen stabilizációs programnak nevezhető. Az ellenzéki szocialista párt Orbán első megszorító csomagjának nevezi, hozzátéve, hogy nemsokára jön a második is. Mit is tartalmaz tulajdonképpen a második akcióterv?

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@kacsa0707: De úgy látszik még is tudsz vakon is olvasni, csak időközönként nem látod azt, hogy mennyire is átvagytok verve de majdkitisztul a látásotok egy pár hónap mulva.
inkvi
@luigilongo60: Ne légy idealista! Kit érdekel közülük a kis ember?

@szaboria: Mindenki át van verve, hiszen ennyi jó dologra senki sem gondolhatott!
csutak
Lengyel Lászlótol idézek:
A Fidesz-kormány a várakozásokkal ellentétben nem tud bért emelni a közszférában. A hívő egészségügyiek, pedagógusok, rendőrök, tűzoltók csalódnak. A 16 százalékos személyi jövedelemadó a felső és felső középosztályt kedvezményezi, fellázítja a kékgallérosokat. De a háromnapos válsággal és a bankadóval aligha nyerte meg a hazai és a nemzetközi pénzintézetek bizalmát. A csoda, hogy lehet úgy adni, hogy senkitől se kell elvenni, elmaradt. És még csak most jönnek azok az átkozott részletek, a kormányzás aprómunkája, amelyen minden áll vagy bukik. Gyurcsány hanyatlása akkor kezdődött, amikor a nemzetközi és a hazai főszereplők előtt világossá vált, hogy vele kockázatosabb, mint nélküle. Orbán megmutatta, hogy személye kockázatot jelent. Ezt a politikai és gazdasági kockázatot Magyarországon árazzák be: már fizettünk érte a forint romlásával. Lehetett Gyurcsány, és most Orbán dicsősége, hogy a maga által okozott válságot átmenetileg jól oldja meg. De jól csinálja! Erősebb, mint valaha! De a nemzetközi és hazai szereplőkben már fölmerült: nem lehet-e egy másik, kevésbé kockázatos és konfliktusos személyiségre bízni a kormányzást? Olyanra, aki tanult valamit az elmúlt évekből. Aki meghallgat másokat. Akit nem sújt a hiteltelenség és felelőtlenség vádja. Nem tudom, hogy ebből Orbán Viktor párton belüli ellenfelei –Kövértől Pokornin át Áderig – vagy kormányon belüli vetélytársai – mindenekelőtt a kormányzatot kezében összpontosító Navracsics –, netán a Jobbik, az LMP vagy az MSZP húznak-e hasznot. Elsőre valószínűleg a Jobbik. Nem tudom, hogy ki fogja a vezért „leszúrni” a Forumon. A vezérelvű, illiberális erődemokráciából kifogyott az erő. A forradalomnak vége. De előbb még megette vezérét.
csutak
@inkvi: Közelebb ül a tűzhöz mint Te meg én!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.