Csaknem negyedmilliárd forintos adócsalással „vádolja” az APEH azt a közép-dunántúli vállalkozót, aki terménykereskedelemmel és közúti fuvarozással foglalkozik. A fiktív számlákra és más turpisságokra az általános forgalmi adó utólagos ellenőrzésekor bukkantak a revizorok. Az eltitkolt adó megfizetésén túl magánokirat-hamisítás gyanúja miatt is felelnie kell. Az adózó bizonylatai szerint őstermelőktől és kereskedő cégektől szerezte be terményeit. A több mint száz őstermelőnél végzett vizsgálat azt állapította meg, hogy kettő esetében a felvásárlási jegyek valótlanok. Mindkettőnél bebizonyosodott, hogy a felvásárlási jegy kiállításának időpontjában az eladók már nem éltek.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adohirek
Az APEH Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága az egyéni vállalkozó ellen büntető feljelentést tett a Vám- és Pénzügyőrségnél adócsalás és magánokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.