20 ezer kilogramm fémhulladékot foglaltak le a vám és pénzügyőrök a napokban, akkor, amikor soha nem látott árvíz vonult le a folyók Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszain.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond

Ezért nem szabadna engedni, hogy boldog-boldogtalan ócskavasat gyűjtsön.
qxy
NEM! Ezt nem így kell csinálni.Két év börtön aki átveszi azt amit nem szabad.Állítom két hét alatt lebukna öt, a többi meg fosna a sittől, és nem venné át.és ha nem veszik át nem érdemes el lopni ,levágni kiszedni.Rájönnek a csibészek is és ha nincs benne pénz nem teszik ENNYI.Ja, és nem felmenteni meg felfüggeszteni meg fizesse ki. csüccs.!!
marlin
@qxy: Igazad van!! az orgazdát kell büntetni!! És erre vannak jogszabályok, ti. neki kell "ismerni kell"(!) - még ha a személyazonosságát tisztázott "eladó" elmondásából is - az átvett "hulladék" eredetét!!
A másik dolog, Ami eredményt hozhat, - igaz csak a vízügyi tolvajlások ellen - az Illés által javasolt felelős(!) gátőrök alkalmazása!! És mindegy minek nevezik őket!!
inkvi
@qxy: Lehet, hogy az átvevő nem vizsgázott darabolt-zsilip felismerésből! A mostani modul-rendszerű szakképzésbe remélem már ezt is beépítik! Én a térbeli puzzle-t is tanítanám: így a szét darabolt szobor is felismerhető lenne!
qxy
@marlin: De a jogszabályok a kis kapuk mert úgy van csinálva hogy ha van pénz ,akkor mindig igaza van. Példát kell statuálni.régebben, ha árvíz volt mindenki kiköltözött,és STATÁRIUM volt.aki lopott,kész annyi. Most meg,????? minden szar.Csak annak van becsülete aki nem becsületes.
inkvi
@qxy: Jó, hogy mondod! A jogszabályi kiskapukat se vehesse át a fém-felvásárló!
qxy
@inkvi: Tudják hogy mit visznek oda Nagyon is tudják. Tudom mert van méhes ismerősöm.De ő is azt mondta ha nem veszi át, mindent elvisz az adó nem érdemes csinálni.így meg el tudja tartani a családját. akkor ki a hibás??
Diamont Frost
Ha ez a területet a mai napig a " szabad rablás" kategóriájába tartozhat, akkor valószínű " felsőbb " körök jólfelfogott érdeke , hogy NE korlátozzanak szabályokkal...
csutak
Vizsgázik (!!!) a roma járművezetésből.
Vizsgabiztos:
- milyen tábla volt ?
Vizsgázó:
- Álumínijum, visszamenjünk érte?
marlin
@inkvi: "Kedves inkvi" :)) az átvevőnek nem kell "zsilip ismeretből vizsgázni", az átvevőnek ismernie és betartania kell a fémhulladékok kereskedelmére és átvételére vonatkozó hatályos jogszabályokat!! Nehéz??
inkvi
@qxy: Renrol megválaszolta!

@marlin: Nem ismerem, így ebben nem tudok állást-foglalni!
Csizmás Kond

Szerintem az ócskavas átvevők több kárt okoznak mint a pálinkafőzők....
inkvi
@Csizmás Kond: Akkor tegyük szabaddá a fémfelvásárlást!
inkvi
@Csizmás Kond: Mondjuk a bodza-szedőknek!
Csizmás Kond
@inkvi: inkább ne mert még akkor a bodza is vasat fog tartalmazni.
inkvi
@Csizmás Kond: Ha nem terem a bodza, akkor terem a fém! Minden állami ünnepen a "hátszelesek" begyűjtik az igazán értékeseket, ami marad az marad ..... Ez a nemzetközi helyzet! Bocsi: az gyűrűzik; ez meg a hazai valóság.
kiscserkész
Ne feledkezetek, meg a vastelepesek védet, fajhoz tartoznak.
inkvi
@benhur: Már megrozsdásodtak? Az oxid-réteg véd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.