"Politikai mészárlás" - így jellemezte a kormányváltást követő leváltásokat, személycseréket az állami szervezetek, intézmények, vállalatok élén Pokorni Zoltán. Igaz, a Fidesz vezető politikusa ezt nem 2010-ben, hanem nyolc évvel korábban, 2002-ben mondta. S azt már említeni sem kell, nem az Orbán-kormányt bírálta ezzel, hanem a Medgyessy-kabinetet, amely maga sem volt túlságosan szégyellős az ilyen cserék tekintetében. Különbség inkább a villámgyors, "egész pályás" letámadás érzetének keltésében van - a jelenlegi kormány "javára". A legfontosabb szervezetek élén is megtörténtek a személycserék, elég, ha az APEH-et, a PSZÁF-ot, a KSH-t, az MFB-t, a Magyar Postát vagy éppen a Szerencsejáték Zrt.-t említjük.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@lópicigáspár: Ne beszélj hülyeségeket! A fagyi nem nyal! Talán a fagyizókra gondoltál!
KöBüKi
@mandiner: Remélem a falon van a fotója?
csutak
Csak azt szeretném tudni, hogy a képviselők fizetését mikor állítják vissza a 2002-es szintre, vagy 2004-esre. Tök mindegy. Mert ugye ezért óbégatott Répa Rudi meg a Fidesz. De most rohadtul nem sürgős.
inkvi
Ha rajtunk múlna, akkor a honatyák is éhen halnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.