Másfél óra alatt négy járókelőt támadtak meg szombaton éjjel a XII. kerületben, a Városmajor, illetve a Vérmező park környékén.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Egyébként már lehet érezni, hogy újból Sintér Sanyi, van a porondon. Szaporodnak a bűnesetek, Barátai meg jól fizetős állásokat kapnak. Oszt ennyi.
luciferi
@benhur: az összes Civil Bizt. Szolg. ban dolgozó volt rendőr most vezető beosztásokat kapott!!
inkvi
@kevijeni: Ez egy kis intermezzo; az a vidék sajnos a román bűnözőket régóta vonzza! Már volt ott gyilkosság is. Importált bűnözés ellen még nem léptek fel - majd felfedezik , hogy az is van!
@benhur: Azt senki nem ígérte, hogy nekik nem kell lehasalni! (mondj olyat, aki nem hasalt le, de ne német példát hozzál, illetve ne nyúlj vissza a Szál.... időkre)
furfang
Ezeket nemcsak lesittelni kellene, de úgy megverni, mint szódás a lovát! És dolgoztatni, ássák az árkokat, és a víztározókat.
inkvi
@furfang: Románok voltak szerintem; bár csak tévednék!
kiscserkész
@inkvi: Sajna az eddigiek közül nem tudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.