Meglepve fedezte fel magát a hódmezővásárhelyi önkormányzat szerint a segélyekkel visszaélők és munkakerülők nevét tartalmazó szégyenlistán több olyan helyi, aki állítása szerint nem trükközni akart az önkormányzati segélyekkel. Hódmezővásárhelyen sokan nem értik, miért elég a feketelistára kerüléshez az, ha valaki nem ebédel meg az önkormányzat pénzén. A listára felkerült egyik férfi szerint akár életeket is tönkre tehet a lista, bár az önkormányzat állítja, nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni a listán szereplőket.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gilyanpeter
Lehet, hogy ez a lista nem a legtökéletesebb megoldás, de legalább egy próbálkozás arra, hogy a tényleg a rászorultak kapjanak segélyt.
másvirág
@gilyanpeter: A szándék erre irányult. És az önkormányzat sem arra számitott,-
"hogyha dobnak kenyeret" = visszadobnak majd kővet -!!
szaboria
@gilyanpeter: Csak azok akik vidéken élnek nagyon sokan ismerik egymást és nem azt fogják megjegyezni az emberek nem vette fel az ingyen ebédet hanem feketelistán szerepel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.