Azt írja a Financial Times, hogy a budapesti bankárok „fegyvert fogtak” az Orbán-kormány rájuk vonatkozó adótervezete miatt, és miután az IMF támogatását is kérik a túlzott elvonás ellen, a valutaalap a most következő tárgyalásokon nyomást fog gyakorolni a magyarokra a bankok védelmében.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Még az a szerencse, hogy az IMF valamilyen szinten korlátozza a Fideszt, kicsi hazánkban kicsi hazánkkal legalább nem tehetik azt, amit akarnak. Csak az a borzasztó, hogy a forint meg a hülyeségeik miatt állandóan gyengül. A nagy nemzeti érzésükkel csak éppen azokat felejtik el, akiken állítólag segíteni akarnak, a valutában felvett kölcsönösöknek. A demagógiát csak nálunk nem veszik észre.
nyanya001
Nálunknál erősebb álamok is próbálkoztak az IMF-nél, de beletörött a bicskájuk.
Nem tudom, Orbán miért hitte, hogy ez majd nekik sikerülni fog, miközben ezekkel a lépéseikkel csak gyengitik az ország hitelességét.
bra048
Még az is lehet, hogy ez az ötlet nem jó. Ugyanis a bankok úgy is az ügyfeleiken hajtják be a "veszteségeiket". Inkább arra kellett volna rávenni a pénzcézárokat, hogy a tartalékaik
terhére adjanak az ügyfeleknek kedvezőbb részlet lehetőségeket. Amennyiben pedig a
forint helyrerázódik akkor a tartalék visszapótláshoz az állam is segítséget nyújtana !!!!!
szaboria
A dolognak egy a lényege a kis emberek pénzéből fog befolyni ez az összeg. Minden bank szép lassan átháritja az ügyfelekre.
Dr.luigilongo60
Köszönjük Vikike, kár hogy nem valami mással vágtak mellbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.