Figyelmen kívül hagyták, kritizálták, most pedig lepaktálnának vele - a Lehet Más a Politika stratégiája egyre vonzóbb a többi párt számára. Karácsony Gergely képviselő a fair playt, Kiszelly Zoltán politológus a kritikus konstruktivitást emeli ki az "LMP-taktikából".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Emlékezünk vissza az Antali időkre! Akkor is a zsidópolitika beszélte rá „tel-aviviból2 Antalt, hogy akarja az SZDSZ-t vagy beborul a forint. Most Orbánnal történik mind ez vagy bevonja a döntéshozásban a zsidó ifjakat LMP (Lehet – Még – Privatizálni) vagy ugrik a hitel. Gondolkodjunk csak el a két párt frakció ülésén látogatást tett Orbáni viselkedésen-(: LMP látogatás után: „ezzel a páttal együttlehet működni…. míg a hazafiak (JOBBIK) látogatása után tiszta gyűlölet sugárzót Orbánból. Hiába a 2/3 semmire nem jó az Orbán kezében. Ezzel az eredménnyel csak a jobbik bevonásával tudna mit kezdeni, a nélkül a saját korrupciójuk fogja felemészteni őket. Vagyis csúszni-mászni kel a zsidók előtt nekik. Még magyarabbul, az LMP fog diktálni a 2/3 Fidesznek, úgy mint eddig tették az SZDSZ már húsz éve. Okos tojás Fideszesek ellenzékben mindent megtudtak volna oldani, mindenre kész gyógyírjuk volt, most meg szaladgálnak a vak világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.