Új házszabályt alkotna 2014-re és szakaszosabb ülésezési rendet vezetne be Kövér László, akit csütörtökön választottak házelnökké. A politikus az MTI-nek adott interjúban azt mondta, politizáló házelnöknek készül.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@overdose1: ... és nem hallgattak rá.
Január
Hiába, sokat jelent az ember életében az első 20 év. Képviselőink hányévesek? Valószínű nem volt gyerekszobájuk sem, vagy volt de.... Szóval tudni illik, hogy mi illik!
- és tanulni sohasem késő. Kérdés pedig miféle emberek kerültek a parlamentbe?

Remélem az összevontabb munka, amit az ülésrend ritkitásával akar elérni megtakarítást is fog hozni, kevesebb munka kevesebb bér illetve tisztelet díj szempontjából.

Ja, egyet nagyon hiányolok, nem volt szó a képviselők bevonására a közteherviselésbe, itt már mindenki élvezi a megszorítások "áldásait", ők a mai napig függetlenek mindettől, azaz nem fizetnek adót, a költségeiket bemondásra számolhatják el stb. Majd, ha ezekről is szó lesz elhiszem, hogy egyenrengúnak érzik magukat a néppel. Addig bizony ők egyenlőbbek az egyenlők között.
szaboria
@inkvi: Ez vajon vonatkozna Pelcznére is ha még itt lenne képviselő (melódia csoki).
nyanya001
@szaboria: Nincs kivétel, egyformán rendetlenek!
@furfang: ez nem szocreál kérdése, jártam én úri házban, ahol úgy ettek mint a malacok, de jártam a szerinted "szocreál" családnál is ahol evés után az asztalt letakaritották, mert nem volt házicseléd aki rendet tegyen utánuk!
vukkocska
Azt mondja, nem engedi vissza a sajtót a terembe. Gondolom, csak a Hír tv-t és az ECHO-t. Mert ugye közvetítésnek kell lenni. És objektívnek.
inkvi
@szaboria: Micsoda vonatkozna? (Én nem látom a közvetítéseket, mert nem adja az M1; de látok fényképeket (unalom, szemét, ....) Különben is kár, ha a csámcsogás, szörcsölés elnyomja az okos beszédeket.

@vukkocska: Nem minden közvetítés objektívvel történik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.