A kormányfő szerint ha van gazdasági növekedés, a piacok szívesen adnak Magyarországnak pénzt, és nem kell segélyért kuncsorogni.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@nyanya001: Világosan fogalmazott ma is Viktor. Nem olvasta. Képben van. Ő készült a kormányzásra. Értelmes, mert nem forgácsolta el az erejét, a tudását a halálra ítélt ellenzéki szerepkörben (mindent rábízott a sameszokra). Most jön ki az a kiforrott tudás-halmaz, amit felszedett a 4 éves kormányzása és a 8 éves hallgatása alatt. A tervek jók, egyértelműk; csak ez az út létezik. Sok fog azon múlni, hogy mennyire sikerül beindítani a gazdaságot!? Politikai kezdeményezésekkel nem lehet építkezni. Ebbe bukott bele az előző kabinett. Csak arra koncentrált, hogy békességet produkáljon Kókával, Fodorral, Gusztossal, ....! Miközben elment a hajó!
Hazudtak reggel, délben, este (még jó, hogy ebéd után pihentek -nem én találtam ki).
Megjegyzem, hogy 50+egynéhány %-kal nem lehet kormányképesnek lenni!
Eljátszották az előre hozott választást is, ami segített volna. Bajnai-féle bábművészek csak ártottak. Nem lenne ez az örökség, aminek mi ittuk meg a levét és még sokáig fogjuk szürcsölni!
orogordog
@inkvi: Szerinted, hogyan hova ad el és mit? Nagyon ködös ez, főleg ha még a bank szférát is magára haragítja! Halvány fogalma sincs mik lesznek a következményei a hadova, meggondolatlan beszédnek. Persze ennek mi viseljük a következményét (munkások).
Nemezis
Ha a nemzetközi bankszektor hátat fordit, ez az ország lehúzhatja a rolót. Még időben lépni kell innen.
inkvi
@orogordog: @Nemezis: Nem sértődik meg a Bank-szektor. Már a Takszövök is elfogadták a 2 milliárdnyi bankadót! Mit gondoltok, hogy a bankoknak nem kell a piac? Ennél jobb piac nincs, mint a pénztelen magyar honpolgárok százezrei! Ezt kell látni! Nem eszik olyan forrón a kását! Rájuk rohad a zsozsó a bankokra és nem lesz extra profit!
Nemezis
@inkvi: Már igy is nuku, mert nincs deviza jelzáloghitel. Nagy zsozsó csak abban van.
inkvi
@Nemezis: Nem féltem én Őket: az ötletekből kifogyhatatlanok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.