Nem tudni még, mennyire lelkesíti föl a magyar gazdagokat azon amerikai milliárdosok által indított mozgalom, amely arról szól, hogy vagyonuk legalább felét jótékony célokra ajánlják föl. A Figyelő és FigyelőNet várja azon magyar milliárdosok jelentkezését, akik amerikai társaikhoz hasonló kötelezettséget vállalnának.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@nyanya001: a mieink nem ütött fejűek.....
dr. prédikátor
Inkább az egyik kezét mint a vagyonát!!! / a jobbikat/
nyanya001
De ha mégis.....attól tartanék, hogy azok kapnának megint, akik soha, semmit nem tettek be a közösbe, inkább csak kivettek abból!
inkvi
Nem az Ő vagyona, hogyan osztogathatná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Sosem értettem, mi a francot lehet kezdeni annyi pénzzel?????

Nekem bőven elég lenne annyi, hogy nyugodtan megélhessek, ne fájjon a fejem a számlák, a jövő, a gyerek jövője miatt, egy kényelmes ház (kertes), egy autó, évente egyszer, na jó kétszer egy hét pihike ( lehetőleg víz közelében, Candida nélkül) , ne kelljen filléreznem, még a xart is a fogamhoz vernem.

Ugye szerény vagyok? Tényleg elég lenne ennyi, a nemlétbe úgysem vihetem magammal, akkor miért ne adhatnék annak, akinek kevés van ?( nem anplopó, léha, szemét, tolvaj bandára gondolok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.