Éles kritikát fogalmaztak meg az egészségügyi ágazat szakértői és képviselői egy szakmai konferencián a kormányzat eddigi teljesítményéről - tudósít a Magyar Nemzet. A napilap által idézett...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Én szívesen körül is néznék, hogy némely intézményben milyen pazarlás megy, mert ez is benne van a pakliban, csak kényelmesebb sírni, mint egy kicsit ésszerüsíteni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a beteg ne kapja meg a megfelelő ellátást. Így is ott tartunk, hogy ha lehet még aznap kidogják a beteget, s a gyógyszert is mindenki maga viszi be, mert már arra sem telik. Akkor hol az a sok pénz, ami az OEP-től átkerül a kórházi kasszákba? Ez kellene kideríteni!
zsuzsu
Ha nem lesz tőke injekció akkor hamarosan injekció sem lesz és akkor majd nem a rossz kajára meg a wcpapír hiányra kell panaszkodn,mert az alapellátás fog veszélybe kerülni .Az OEP -ről meg ,hogy mennyit fizet és miért nem ,inkább ne beszéljünk.
Csizmás Kond
@zsuzsu: S ha injekció lesz de töke nem lesz ?
szaboria
@zsuzsu: Tudom te eü-s vagy anyukám 30 évig elfekvőbe dolgoztt tehát nekem is van rálátásom és össze hasonlitásom mivel mostanra már 3 vagyunk betegek .Vannak intézmények ahol jó az ellátás most nem kajára gondolok. Csak egy pl.anyukámnak leszakadt a szivbilenytyüje 87 éves volt akkor sem Pécs sem a Vásosmajos ahol a férjemet oprálták nem fogadták a kora miatt a kardiológusnk Szegedet hivta és ott meg is mütötték csak épp az utókezlő korházban a kedves növérke altatta mivel pont karácsony volt bepelenkázta azóta sajnos probléma van mert nekünk is pelenkázni kell,mert a tudata meg lett zavarva.
zsuzsu
@szaboria: Sajnálom és tudom.hogy ez nem vigasz neked .A saját bőrömön és fiamén is meg kellet tapasztaljam a felelőtlen és rossz oldalát a dolognak és ha nem vagyok résen még nagyobb baj is lehetett volna,Sajnos voltak és lesznek is olyan problémák amik nem a pénzen és nem a fizetésen múlnak hanem az emberi vagy inkább emberibb tényezőkön.
zsuzsu
@Csizmás Kond: Ma már mindenre van megoldás ha nem tökéletes vagy töketlen,,csereszavatos nemi szervek csak tőke legyen a bukszában ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.