Éles kritikát fogalmaztak meg az egészségügyi ágazat szakértői és képviselői egy szakmai konferencián a kormányzat eddigi teljesítményéről - tudósít a Magyar Nemzet. A napilap által idézett...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Nem értem őket!
Eddig ajnározták Orbánt, most meg hőbörögnek?
Mit gondoltak, egy csettintésre lesz mindenre pénz?
Hát nem lesz!
Azt meg kell termelni, ez a divatja nekilye(!)...
51kacsa
Én szívesen körül is néznék, hogy némely intézményben milyen pazarlás megy, mert ez is benne van a pakliban, csak kényelmesebb sírni, mint egy kicsit ésszerüsíteni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a beteg ne kapja meg a megfelelő ellátást. Így is ott tartunk, hogy ha lehet még aznap kidogják a beteget, s a gyógyszert is mindenki maga viszi be, mert már arra sem telik. Akkor hol az a sok pénz, ami az OEP-től átkerül a kórházi kasszákba? Ez kellene kideríteni!
zsuzsu
Ha nem lesz tőke injekció akkor hamarosan injekció sem lesz és akkor majd nem a rossz kajára meg a wcpapír hiányra kell panaszkodn,mert az alapellátás fog veszélybe kerülni .Az OEP -ről meg ,hogy mennyit fizet és miért nem ,inkább ne beszéljünk.
Csizmás Kond
@zsuzsu: S ha injekció lesz de töke nem lesz ?
szaboria
@zsuzsu: Tudom te eü-s vagy anyukám 30 évig elfekvőbe dolgoztt tehát nekem is van rálátásom és össze hasonlitásom mivel mostanra már 3 vagyunk betegek .Vannak intézmények ahol jó az ellátás most nem kajára gondolok. Csak egy pl.anyukámnak leszakadt a szivbilenytyüje 87 éves volt akkor sem Pécs sem a Vásosmajos ahol a férjemet oprálták nem fogadták a kora miatt a kardiológusnk Szegedet hivta és ott meg is mütötték csak épp az utókezlő korházban a kedves növérke altatta mivel pont karácsony volt bepelenkázta azóta sajnos probléma van mert nekünk is pelenkázni kell,mert a tudata meg lett zavarva.
zsuzsu
@szaboria: Sajnálom és tudom.hogy ez nem vigasz neked .A saját bőrömön és fiamén is meg kellet tapasztaljam a felelőtlen és rossz oldalát a dolognak és ha nem vagyok résen még nagyobb baj is lehetett volna,Sajnos voltak és lesznek is olyan problémák amik nem a pénzen és nem a fizetésen múlnak hanem az emberi vagy inkább emberibb tényezőkön.
zsuzsu
@Csizmás Kond: Ma már mindenre van megoldás ha nem tökéletes vagy töketlen,,csereszavatos nemi szervek csak tőke legyen a bukszában ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.