New Yorkba érkezett helyi idő szerint vasárnap este Schmitt Pál: a köztársasági elnök részt vesz többek között az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, és a tervek szerint találkozik New Yorkban élő magyarokkal is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Ilyen névvel élő embert rakni köztársasági elnöknek hát nagy baklövés volt! Amikor mindenhol csak a magyaroskodás a duma, elég csúnyán hangzik az idegen név:Schmitt. Ejnye fiúk, nem voltatok elég körültekintőek! Magyarkodásból elégtelen.
másvirág
@batukán: Ne butáskodj! A sok lengyel származású állami vezető az USA kormányában,egyiket sem hívták Joe -nak !Mégis megfeleltek.
Csizmás Kond
@marlin: Nem hiszem, hogy megkérdeznék.....de ha mégis akkor másra kenné...én is azt tenném....:)
Nemezis
@másvirág: Na ja, csakhogy az USA-ban csak az indiánok amerikaiak. Mindenki más bevándorló. Ott nem gáz, ha egy ha valaki akár lengyel névvel állami vezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.