A Tesco mégiscsak megválik magyar beszállítói nagy részétől...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
jól csinálja felemeli az árakat utánna hirdeti akciósan
overdose1
jól csinálja felemeli az árakat utánna hirdeti akciósan
szaboria
@overdose1: Minden üzlet ezt csinálja. A sok szórólapot csak azért nem dobom ki mert begyujtósnak használom .A COOP-tól kezdve mindegyk él a lehetőséggel,hogy akcíónak nevezi ami nem mindig igaz.Most is találtam akciónak nevezett terméket ami már réggen volt náluk nem olcsóbb hanem drágábban jelent meg újra.
marlin
No, menjhünk vissza az "elejére"!!
Okos(?) fideszista jog-ászok felbíztatták a "magyar kis-, és középvállalkozókat", hogy adóelkerülési céllal(!) tegyék át vállalkozásuk székhelyét Szlovákiába, ill. alapítsanak vegyesvállalatokat!!
Most akkor miért jelent gondot ha a Tesco követi a fideszista útmutatást?? Tetézve avval, hogy a korábbi adóelkerülésre kioktatott vállalkozások továbbra is a szlovák államot gazdagítják!!

Gondolom, mind a magyar vállalkozók, mind a multik várják a fideszista kampányban beígért, ám júniusban elmaradt(!) (és végleg elmaradni látszó) "egyszeri nagyarányú adócsökkentést"!!
Valljuk be őszintén, hogy a "kígyó" már megint(!) a saját farkába harapott!!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Az igaz, de nem ekkora mennyiségben egy helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.