Bajnai Gordon titkárságának álláspontja szerint nincs olyan tétel, amely érdemben befolyásolná a tavalyi tényleges bevételek és a tényleges kiadások nagyságát vagy akár az idei költségvetést és szükségtelen kockázatot jelent, ha a mostani kormányzat az idei és jövő évi költségvetés körüli bizonytalanságkeltésre használja fel a statisztikai kimutatásokban szereplő változásokat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@luciferi: "Akkor még jók voltak" Mármint a magyar tanárok! Zsengébbek kedvéért....ha valaki nem értette volna.
csikknorisz
Menjenek mar a nenikejukbe a csontvazaikkal, tisztara behulyitik az embert. Valamelyik nap igazi csontvazakat talaltak, egy tomegsirt, elso hallasra azt hittem, Fityeszek poenkodnak mar megint csontvazakkal.
szaboria
@Csizmás Kond: Akkor magyarázd meg Matolcsynak megint miért kellet magyarázkodni.Ugyan is egy pénzügyi szakembernek nem 5 hónapnak kell eltelni ahhoz, hogy rájöjjön netán hiba van a költségvetésbe.Hétfőn már megint másként fognak beszélni csak figyeljél és légy már tárgyilagos is.
barnan
Nem látom a dokumentumokat, ezen irányból sem Bajnaiéknak sem Rogánéknak nem adhatok igazat.
Más irányból megközelítve a helyzetet. Bajnai elvállalta a kormányfő feladatát, tudta mit vállal. Tudta csak egy éve lesz, pozitív hozadéka ennek kevés, kormányváltás lesz, tudta ez mivel fog járni, tudta, hogy karakter szinten fogják keresni azokat a pontokat, hibákat az új kormányban, amikbe majd kapaszkodni lehet. Felteszem a kérdést, felvállal-e így egy évet egy ember, aki poz. hozadékot nehezen szerezhet, hagy-e írott ordító nyomot (lényeges mutatóhamisítást) egy olyan szakértő, akinek fontos a neve, mert a szakmában ez segítheti és rombolhatja le ambícióit s úgy látom, Ő még nem tervezi saját késébe dőlését. Viszont ha ezzel párhuzamba állítom a kormány eddigi célirányos törekvéseit, alkalmazott technikáit, Kósa, Varga, Szijjártó korábbi ez irányú próbálkozásait, akár a Simor ügy csomagolását, akkor ezen is elgondolkozom, tényleg nincs teljesen balanszban a történet. Valaki tényleg csomagol, kíváncsian várom, hogy ki és mit, a kérdés ez kiderül-e valamikor, ki az a hiteles politikus, akinek hihetünk (a cikkben szereplő KSH már új vezetővel rendelkezik, az új vezető személye azonos a korábbi Orbán-kormány KSH elnökhelyettesével, aki 2006-ban Orbán Viktor megbízásából szerzője volt a Fehér Könyv című gazdasági tanulmánynak). Azt gondolom, lehet, hogy az "igazságot" mindenki az érzelmeire hagyatkozva fogja "eldönteni", úgy ahogy sokszor eddig is.
marlin
Ezek a csontvázak kísértetiesen hasonlítanak a GUMICSONTRA!!
Csizmás Kond
@szaboria: Ezek az úgymond látens dolgok,amelyeknek bizonyos idő kell a felbukkanásukra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.