Egy 1995-ben írt cikk már lerántotta a vörös iszap kiömléséért felelős Bakonyi -Tolnay-Petrusz-Gyurcsány érdekszövetségről a leplet,

Forrás: fw.hu
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Sajnos egyre inkább elhatalmasodik az "anamnézisből" ismert kór!!
Csak erős idegzetűeknek!!

hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar
szaboria
@sasi1115: Van egy beállításom az összes újságokról akik az interneten vannak és ott is a hozzá szólások nagyon sokszor meg egyezik az itteni emberek meglátásával. Ezek szerint aki jól látja a dolgokat a mostani kormánnyal kapcsolatban azok mind szocik.
sasi1115
@szaboria: Ha a szociális egyenlőségért, az alkotmányos jogokért és a demokráciáért kiálló embereket szocinak hívják akkor vállalom. De én látom az Mszp mocskát is ha kell és el is ismerem. Ettől függetlenül a politikai mentalitás és a baloldal értékei (mert vannak) miatt inkább szoci vagyok. De nem ez a fontos, hanem amit gondolok, mert én azt mondom legyen jó mindenkinek. Legyenek változások, jó változások. Egyenlőre csak az alapozás húzódik el: földmunka (sárdobálás) és betonozás (bebetonozás). Ennél többet vártam.
szaboria
@sasi1115: Egyformán gondolkozunk, ha érdemi munkát látok és látom, hogy az jó lesz akkor el is ismerem. Volt példa amikor a mostani kormány eltörölte a cégek felé az adományok meg adóztatását arra azt írtam ez hülyeség volt az MSZP kormány részről.
sasi1115
@szaboria: Hát igen, Fecó dícsérte a Vikit a bakui gáz miatt, Viki ezt sosem tette korábban. Pedig az országnak valóban nem a sárdobálás a kiút, hanem az együttes munka lenne a megoldás. Ja és a hibák beismerése, mely nem az öszödihez hasonló kimenetellel kell hogy végződjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.