Mi szükséges ahhoz, hogy a felelősséget megállapíthassuk? A komplex környezeti felülvizsgálat jegyzőkönyve, a környezeti hatástanulmány, a rendszeres karbantartások elvégzését igazoló munkalapok, a havária terv, a felelős vezetők hozzáértését tanúsító dokumentumok.

Feltöltő: bng
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez van. Qurvaországban mindent lehet, soha semminek nincs felelőse, csak károsultja. A felelősök röhögnek a markukba, a károsultak meg vagy túlélik ép ésszel, vagy felkötik magukat. A felelősök, az állam alig tesz valalmit, mindent a karitatív szervezetekre és az amúgy is szegény, jószívű állampolgárokra hagynak. Adjatok, adjatok! Dugig van tv kunyeráló alapítványokkal. Ugyanakkor érdekes módon, amikor tőlünk távol van valami katasztrófa, arra mindíg van mani. Na, ezt nekem senki nem tudja megmagyarázni úgy, hogy az hihető legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.