Az alkotmány-előkészítő eseti bizottság alapvető jogokkal és kötelességekkel foglalkozó munkacsoportja rögzítené az új alaptörvényben, hogy házasság kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre. A javaslatot a testület MSZP-s és LMP-s tagjai nem támogatják. A kormányoldal emellett kivenné az alkotmányból azt a passzust, amely magyarországi lakóhelyhez köti a választójogot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adohirek
Végre valami ami teljes(?) támogatást élvez részünkről.
orogordog
@ABCDE: De nem társadalom barát, nem lehet a gyereknek két apja, vagy két anya.
Már bocs de "buzulni" tudnak házasság nélkül is ne azt tiltják be.
Kakastoll
Nem magát a cselekményt tiltják, hanem a Magyar köztársaság nem adhat ki olyan oklevelet, amely két egynemű házasságát bizonyítaná.
mindenlében
szerintem meg az alkotmány ne foglalkozzon ilyennel. vannak még dolgok, ami nem a többség szerinti természetes, de attól még van.
lópicigáspár
Ha az állam (nagyon helyesen) ehhez nem járul hozzá, akkor miért nem tiltják be a buzifelvonulásokat is! Vagy az már fenenagy liberalizmus rovására menne?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.