A műtét sikerülhet, de a páciens belehal Inkább csak gesztus értékű lépéseket tartalmaz a kormány új egészségügyi törvénycsomagja – írja a Policy Agenda legfrissebb elemzésében. Az elemző intézet megállapítja azt is: a kormány továbbra sem tervez jelentős változásokat az egészségügyben. Szerintük a benyújtott törvénycsomag mindössze 8 százaléka érinti a lakosságot.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Mert mint tudjuk az egészségüggyel baj van, mert ott az a sok fránya beteg, és ez kiadásokkal jár, különben, minden rendben is lenne.
Néhány apróbb változás és a Fidesz eleget is tett ígéreteinek!
Hivatkozhatnak arra megint, erre kaptak felhatalmazást. Hát nem épp erre!! Csak a szájuk járt ott még ellenzékben, de most mikor tehetnének valamit, akkor csak "kommunikálnak" és ezzel meg is van oldva minden.
nyanya001
Ha kifelejtették, akkor nincsenek betegek!
Vagy legalábbis nagyon kevesen.
Vagy elégedjenek meg a betegek a "komminukálással"
marlin
"Úgy tűnik, elszabadult a parlament. Kósa Lajos arról oktatta a parlamentet, hogy ami itt folyik, az botrány. A debreceni polgármester szerint ahogy itt a magyar egészségügy jövőjéről tárgyalnak, úgy egy kis faluban sem fogadnának el egy szabályt a kóborkutyák befogásáról." (2007.dec.17.)

"A Kossuth téri metrókijáratnál tucatnyian demonstráltak, a rendőrség nagy erőkkel megkezdte a kiszorításukat a Nádor utca felé." (27.dec.17.)

Mi pedig akkor is, meg most is egy európai szintű eü, ellátásról vizionálunk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.