Csaba László szerint a benyújtott költségvetési törvény alapján egyelőre nem látszik a kormány középtávú üzleti terve, eddig a gazdaságpolitika a részletek kidolgozásával foglalkozott, így az összkép kissé háttérbe szorult. A közgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: ez abból a szempontból érthető, hogy az új kabinet az előző időszakból sok helyütt a bűnügyek határait érintő ügyeket örökölt, és először ezek között kellett rendet tenni.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@medy19: Tök jó! Erre nem is gondoltam! Az azonos pártbeliek is mérettessenek meg egymással szemben! Nem sokkal több nyomdafesték fogyna!
inkvi
@KöBüKi: Ne legyél buta! Nem akarlak bántani, de a FIDESZ-es politikusok nem buktak meg! A mennybe mentek!
inkvi
@KöBüKi: Nem akarok a választás szoros eredményére utalni, ha már 2002-öt említetted: az nem bukás, vesztés! De a 2/3-ad az intő jel! ::):):)
marlin
Nekem meg azt mondták, hogy a KDNP-sek mentek a mennybe, a "főnökhoz"!! Raportra!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.