Volner János frakcióvezető-helyettes napirend előtti felszólalásában a cigány-magyar együttélés problémáira hívta fel a figyelmet. Hangsúlyozta, hogy egy tanulmány szerint 2050-re az aktív korú lakosság körülbelül fele cigány származású lesz. Kijelentette, hogy a felmérés szerint a cigány családok 50%-ban van büntetett előéletű. Kiemelte: szükség van az önfenntartó börtönökre.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
Nyolcvanéves leszek akkor. Ha megérem, valószínűleg rettegni fogok, hogy mikor ver agyon pár tizenéves jóravaló, mondjuk tíz euróért... Ha az arányok maradnak, minden negyedik ember börtönviselt lehet. Nem hiszem, hogy szeretném megélni, de a gyerekek...
lópicigáspár
Toborozzunk hadsereget cigányokból és támadjuk meg Romániát! Ha vesztünk, megszabadultunk a cigányoktól, ha nyerünk, mienk Erdély! :-)
safi

@MNG: Most az egyedülálló idős embereket féltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.