A KDNP-s és fideszes politikusok által jegyzett alkotmány-előkészítő eseti bizottság egyik munkacsoportja alkotmányos szintre emelné a magzat fogalmát. Kormánypárti politikusok szerint nem lesz szó abortusztilalomról, az alkotmányjogász szerint viszont a magzat alkotmányos védelme azt jelenti, hogy Magyarország szigorúbban büntetné az abortuszt, mint Írország.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@gabrella: Igen,de akkor nagyon kevés purdé kellene,vagy - ha lehet - egy sem!!
KöBüKi
@trix: A kis rákosimatyi már miniszterelnök,most pedig jön a kis ratkó-korszak!
Idézem: "Anyának szülni kötelesség,leánynak szülni dicsőség"!
KöBüKi
Ezt biztos a tömjénzsolti erőszakolta ki ,de csak azért mert ahová ő dugja ott biztos nem fogan magzat!!!!
gabrella
@KöBüKi: Igen, meg kell azt oldani, hogy megélhetési szülők ne legyenek! Ezért kell, hogy ne alanyi jogon járjon a Gyes,stb.
trix
@KöBüKi: Hát azért bízom benne hogy nem így lesz.
szerintem
@csutak: /19:24/Ez nem arról szól,hogy feltételezed-e vagy sem.Ez tény.Ha nem kukába dobják,akkor találnak más módot.És ez egyik következménye a szigorított abortusztörvénynek.Inkább oda kellene figyelni a fiatalokra és a veszélyeztetett vagy egyéb helyzetben lévő nőkre,hogy az ilyen szörnyűségek megelőzhetők legyenek.Megértem,ha az állam és a vallás védeni akarja az életet és egyet is értek.De ha egy nő nem kívánt terhesség állapotába jut,annak a gyermeknek akkor se lesz jobb sorsa,ha megszületik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.