A haja már kezd nőni, de apró testét még csövek csúfítják. A teljes gyógyulástól fényévek választják el, de Nyári Virág szörnyű betegsége poklában sem engedi el a reményt. Példát mutat akaratával, jókedvével és a belőle szüntelen áradó életigenléssel. Még nincs kilencéves.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Aki szeretne segíteni, a cikk végén megtalálja az elérhetőségüket.
Hókuszpók
Szívet szorongató történet.
Vajon a magyar állam miért nem nyújt több segítséget?
Ez a kicsi lány nagyon bátor, megérdemli hogy meggyógyuljon.
Minden tiszteletem az édesapáé aki mindent elkövet, hogy a legdrágább kincse meggyógyuljon.

dragonita
www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/folytatodhat-a-beteg-kislany-gyogyitasa-347580
Nyári Virág, a daganatos megbetegedéssel küzdő kislány története sok olvasónkat megérintett. A kislány és szülei a felajánlott adományoknak köszönhetően kijutottak Bécsbe a következő kezelésre.

A kilenc éves Nyári Virág több mint 6 éve küzd a neuroblastoma négyes stádiumú gyermekkori daganatos megbetegedéssel. Virágot Bécsben kezelik, mert a Magyarországon létező összes kezelési formát kimerítette már.

A családnak a lelki nehézségeken túl anyagilag is rendkívül megterhelő Virág betegsége: egy - minden hónapban esedékes - bécsi kezelés 150 ezer forintba kerül. A Petőfi Népe és a Baon segítséget kért olvasóitól, akik néhány nap alatt bebizonyították önzetlenségüket.
..........

- Köszönjük az imát, a jókívánságokat és az anyagi segítségét! Nagyon sietek meggyógyulni - kiabálja bele a kislány a telefonba.
Virágot most egy több napig tartó Antisejt-terápia blokk várja. A kezelés lehet, hogy elhúzódik, de Virág december 7-én a születésnapját már nagyon szeretné itthon ünnepelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.