Erős állami ellenőrzés alá kerülhetnek a legfontosabb tőzsdei részvénytársaságok. Az fn.hu, a legfrissebb nyugdíjbejelentések egy kevéssé taglalt következményét elemzi.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Nem ismerem a tőzsdét, nem vagyok ebben szakértő. Mégis józan paraszti ésszel fel lehet fogni, hogy ezzel a nyugdíj intézkedéssel, milyen lavinát indított el a Fidesz! Kétségbeejtő! Tönkreteszik az Országot!!!!
mindenlében
Ez egy egészen rémísztő dolog. A válság idején, amikor a tőzsde folyamatosan zuhant, úgy mondják, a háziasszonyok mentették meg az OTP-t. Annyira alacsony volt az ára, hogy sokan vásároltak részvényt, kis mennyiségben. El is kezdett szépen emelkedni, úgy tűnt jó volt a befektetés, sehol másutt nem fialt annyit a forint. Aztán megnyerte a választásokat a fidesz, volt néhány "okos" beszólás, ismét zuhanni kezdett. Azóta minden intézkedésével egyre lejjebb megy.
Hol lesz a vége? hány kispénzű ember kevés megtakarított pénzét játsszák el a fiúk????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.