Korábban a szendvicsmaffia nyomában járt, legutóbb pedig vaknak öltözve próbálta lebuktatni korrupt beosztottjait a MÁV egyik vezetője. Mészáros András akkor még nem az Utasellátót vezette, a kalauzok ellenőrzése volt a feladata.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bakerr
Igazán szétlehetne nézni a MÁV-nál mint a BKV-nál sok minden kiderülhetne itt-is p.l keresetek de nem a tényleges dolgozóknál. bujtatott légyszámúak jó fizetésér.mindenféle juttatások de csak magasabb szinten és nem beszélve a végkielégítésekről .és ha egyszer aszt mondják veszteséges a cég mért kapnak az év végén magas prémiumokat de persze megint tovább » Igazán szétlehetne nézni a MÁV-nál mint a BKV-nál sok minden kiderülhetne itt-is p.l keresetek de nem a tényleges dolgozóknál. bujtatott légyszámúak jó fizetésér.mindenféle juttatások de csak magasabb szinten és nem beszélve a végkielégítésekről .és ha egyszer aszt mondják veszteséges a cég mért kapnak az év végén magas prémiumokat de persze megint csak vezetési szinten !!
vukkocska
hát ezért ez elég piti dolog volt. A pénz zsebretétele is, természetesen.
Nick89
@stirlitz: Az APEH épp most ellenőrzi álruhában a magyar vállalkozókat.
Milyen kár, hogy a budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetbe nem mennek el!
Vajon miért van ez így?
Nézd meg a www.harommajom.hu oldalt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.