2461 magyar ember ölte meg magát tavaly. Az eszköz legtöbbször kötél vagy méreg, az áldozatok közel négyötöde férfi. Védelmet a sok gyerek, a vallás és a rendszeres sport jelenthet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Egy nő nem lehet öngyilkos, mert gondoskodnia kell a családról, gyermekekről. Tisztelet a kivételnek - a férfiakat nem nagyon érdekli, mit hagynak maguk után.
Zsoel
@vukkocska: Nana, azért a nőket sem kell félteni. Ha nem is öngyilkosság, de a család magára hagyása terén a szebbik nemnek is megvannak a maga viselt dolgai. Ők sem angyalok!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Védelmet nem a sok gyerek és sport, hanem az élet biztonságossá, élhetővé tétele jelent. Munkahely,rendszeres jövedelem, biztonság érzet. Ennyi. Felesleges azon lovagolni, melyen az öngyilkosok nemeken belüli megoszlása.
KöBüKi
Nem csodálkozom ezen.!
Az emberek többsége arra szavazott hogy jó irányu változások lesznek!Nos nem igy lett,sőt egyre több az elkeseredett ember,igy nemcsoda ha a gyengébbek menekülnek! - ha ez menekülés!!!!!
csutak
@KöBüKi: Aki kilátástalan helyzetben van, az nem biztos, hogy gyenge is egyben.
Én kettő embert vágtam le a kötélről! (1990 nyár vége-1992.02.28)
Hidd el, kell ahhoz is kurázsi, hogy valaki búcsút intsen ennek az árnyékvilágnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.