Nem lesz Magyarországon nyugdíjadó, illetve folyó kiadásokat ezután sem a nyugdíjbefizetésekből fedezi az állam - ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta, az egyik közösségi portálon vasárnap nyilvánosságra hozott videóüzenetében.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@farkas: Élénken előttem van még a kép amikor Caucesku anulálni akarta Románia adósságát.Olyan megszoritások voltak hogy még a kenyeret is Mi vittük az ismerősöknek éveken át.Fütés csak délutánonként volt a blokkokba és világitás is csak este kb.4 órán át.Voltam a nagyváradi piacon sokszor,és azt a szegénységet ami volt...................
A hentesüzletekben hus,felvágott csak fából volt és szépen kidekorálva,az ember azt hitte hogy bemegy és vásárolhat de valójában nem volt semmi.!!!
Emlékezzetek Hofira..........Hus-hentesáru c.dolgozata.!
farkas
Hallgattam egy közgazdászt, sajnos a neve eltűnt a h. kobakomban. Azt mondta, hogy a súlyosan bilincsbe vert országoknak együttműködve, az ENSZ-et és minden fórumot felhasználva kell kérni az adósság elengedését. Egyedül persze hogy semmi esély, csak szorítanak egyet a tökünkön, hogy levegő után kapkodunk..
KöBüKi
@farkas: Az elmult tizenkét évben a fütyisz-maszop-szadesz tolvaj plattform amit ellopott az óvatos becslések szerint is mintegy 45 000 milliárd ft.Ez országunk 3,5 évi költségvetése.Képzeld el ha a fütyisz betartja igéretét az elszámoltatásokról.!
farkas
@KöBüKi: nyilván nem tartja be, mert mert nem lehet mindent...
KöBüKi
@farkas: Ne légy ilyen naiv!!!!!!!
Nem tartja be mert a pénzből 2o 000 milliárd az ő lelkükön szárad és mi lesz ha vissza kell vinni.?????
farkas
@KöBüKi: Valami ilyesmit morgok én is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.