Nem tekinthető "lefutott meccsnek" az Európai Bizottság és a magyar kormány vitája, és a magánnyugdíjpénztári befizetések államosításával kapcsolatban további külföldi kritikák és megrovások fogják érni a magyar kormányt - vélekedett Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezető vasárnap, két másik szocialista EP-képviselőtársával, Herczog Edittel és Göncz Kingával közösen jegyzett nyilatkozatában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@KöBüKi: Sajna igazad van!
Ezért írtam, hogy nincs érdemben senki aki fűhrerkét helyettesítené:(
eva1215
Talán vissza kellene könyörögni a Bajnai csapatot.
coyote3
Ha még csak félrevezetnék..... De itt sokkal többről van szó.
@eva1215: Tudod Vica valóban Gordon volt az a rendszerváltás utáni időszak szakmailag legkompetensebb miniszterelnöke. Etalon volt egész Európában. Ugyanaz történik, mint az első vekker kormány hatalomátvétele után. Akkor is egy kiegyenesedőben levő gazdaságot pancsolt szét a felcsúti törpe és ezt teszi most is. Akkor is a mi verítékünkön egyenesítették ki és most is. És akkor is mis szívtuk meg vekker és csapata hozzá nem értését és most is mi fogjuk. Pártállástól függetlenül. És még azt mondják a buta a saját kárán tanul....
KöBüKi
@eva1215: Nem,mert az is csak félmegoldás lenne-ha lenne.!
Egy biztos : - orbánbasit és csapatát el kell takaritani még mielőtt visszafordithatatlan károkat okoznak.
eva1215
Én senkiben nem láttam még annyi egyszerű tiszta beszédet igazmondást mint tőle hallottam és következetesen meg is valósitott ,ha ennek a harácsoló bandának bem cak a felső 10ezer lenne kedves akkor a Bajnai által ingatlanadót nem törölték volna el és azerintem 50milliós indatlan határ sem a szegénmyeket nyuzta volna,De itt csal magukra gomdoltak mert Ők fitettek volna sokat akkor inkább nem lépték meg sőt az ingyenes örökösödés mint olyan még a gyárak után is ez is inkább a felső köröket érinti -tehát azt is eltörölni.Ha Oszkó tudomásul vette sokat fog fizetni de sokat keresett tehát meg szavazta ezek azok akik az én szememben nemzetiek nem Viktor aki külterületként felvásárolta alcsút -felcsút fölgjeit badóért majd ezt mind közművesitette és milliárdokért kimérette ,(annó a gázpjeketet 3/4 ében ez a falu kapta) most akkor miről is beszél az úr egyenlőek vagyunk.? a szart ők bekebeleznek mindent és a szegény pusztuljon éhen majd jönnek a külhoniak és benépesitenek.
eva1215
Elnézést a sok mellé ütésért de a gyerekszobában a sötétben irok mert alszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.