Senki nem hiszi el Rásonysápberencsen, hogy az egyik ott élő családban brutálisan molesztálták, szexuális aktusokra kényszerítették a négy kisfiút. Több helyi szerint az "ideges természetű" apának időnként eljárhatott a keze, de szinte mindenki képtelenségnek tartotta azokat a szörnyűségeket, amellyel az ügyészség vádolja őket. A helyiek nem merik szóba hozni a családnál a kényes kérdést, és többen úgy emlékeznek, semmi gyanús nem történt Rásonysápberencsen, az ügy derült égből villámcsapás.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Egy ilyen "mesét" nem lehet úgy betanítani, hogy minden gyermek ugyanúgy mondja el.
csutak
Én nagyon sok dolog mellett ehhez sem értek!
De azt tudom amit exem - akinek 32 év pedagógus múltja van, ráadásul halmozottan sérültek nevelésére is megvan a tudása - átadott.
Először mindíg kétkedni, óvatosan utána járni, mert a gyermek néha a rajta esett sérelmet rettenetes módon képes megtorolni!
Zsoel
@csutak: Odáig tán csak nem vetemedik, hogy legyen bátorsága ilyen mesével bemártani a rendőrök előtt egy ártatlan felnőttet... Legalábbis én biztosan nem mertem volna ilyesmit megtenni gyerekkoromban, akárhogy haragudtam is esetleg valakire.
csutak
@Zsoel: Te még fiatal vagy, tehát még sok dolgot megélhetsz, ha nem vagy szerencsés.
Lásd a hú de felkapott Mohácsi "Misi bácsit", akit a média bestiális kegyetlenséggel rágalmazott! Ha egyenként bepereli az őt rágalmazó lapokat és darabonként 50 milla nem vagyonit kér megkapja!
Lehet elgondolkozni....
Ne nézd le az apraját, mert ők még nyitott világ, mindenre!
Kérdezz meg erről gyermekpszichiátert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.