Visszalépés a magánnyugdíjpénztárból az államiba: döntöttek a visszalépés szabályairól. Döntött a kormány azokról az eljárási szabályokról, amelyek az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépéshez kapcsolódnak - közölte a kormányszóvivő a kabinet ülése után. Nagy Anna megerősítette: annak a magán-nyugdíjpénztári tagnak, aki vissza akar térni az állami nyugdíjrendszerbe, semmit nem kell tennie, visszalépése automatikus. Ha a visszalépő tagnak reálhozama van, a nyugdíjpénztárnál írásban kell nyilatkoznia arról, hogy mit szeretne tenni e hozammal.

Feltöltő: hirek2011
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
A mostani politikusbanda el fog tunni idovel a picsaba, hogy hozzon igy az ember evtizedekre elore dontest? Az o jelenlegi megalmodott marhasagaik alapjan? Mire nyugdijba megyek, mar reg kihalnak a gyurcsanyorbanfele kiskiralyok. Adnak egy honapot, hogy dontsd el a jovodet? Mi alapjan? Honnan tudja az egyszeri ember, hogy mely partok fogjak telefingani a parlamenti barsonyszekeket az elkovetkezo evtized/ek/ben? Senki sem tudja. De donteni kell a pillanatnyi, feleves kurmany ohajsohaja alapjan.
farkas
Én sem bízom az emberekben, hiszen a kihalás szélén állok.
marlin
@farkas: Arra próbáltam rávilágítani, hogy amit áprilisig az "szoclibek" csináltak, az folytatja a Fidesz!!
Az egyik maci ki lett ebrudalava a málnásból, bement helyette a másik!! (és nem a mackóról beszélek!!) :)
farkas
@marlin: a politikai elit mindig ilyen volt. Mint régen a nemesség. Maguknak hozzák a játékszabályokat, hogy ne járjanak rosszul- sőt.
csutak
A kiflitolvaj rusnya szőke bárisnya most mondja a tévében, hogy az alkotmánygbíróság nem fogja visszadobni a törvényt!
Csizmás Kond
@csikknorisz: A mai világ nem a tartósságot tartja meghatározónak, hanem a mindennel cserélhetőséget. Ma nem az a lényeg, hogy valami folyamatosan működjön, hanem az, hogy az most az ő ideje alatt jól jövedelmezzen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.