Túllépte a határt az ismert tévécsatorna. A mai botrányos jeleneteket a Való Világban, a 18-as karika helyett, 12-es karikával közvetítette, fittyet hányva, a médiafigyelők szigorú szabályaira a műsorközlés terén. A magukat is meghazuttoló tévécsatorna, a weboldalukon még 18-as piktogrammal tüntette fel a botrányba fulladt videóanyagokat, ám azomban a ma esti 7-órás műsorban, ragyogóan 12-es karikával mentek le a felháborító színjátékok. A médiafigyelők részéről a dolog érik és az ismert tévécsatorna hamarossan kihuzza majd a gyufát. Akkor ha éppen már is nem ég a tűz körülötte?

Forrás: valovilag.hu
Feltöltő: Gabcy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@ingyombingyom:
Pedig én nemis értem azt, amit a többség humornak vél:(
Gabo
Lehetséges lenne,hogy tényleg rá****tak ezuttal?
KöBüKi
@Thamás: Mire ezt a szarságot kipucolod pont nem marad semmi.! /mert merevül szar/
Don Quijote
Annak ellenére hogy tényleg egy fos ez a VV, most jött el az idő amikor a dakota kinyíratja a TV2-t meg a Reteklubbot. Erre hozták létre a médiahatóságot. Tegnap olvastam hogy a TV2-t 100 millióra büntették pár hónap alatt.
csutak
@Don Quijote: Bús lovagom, nem nyert!
Sajnos érdekelt a fidesz a retekklubban így osztán marad:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.