A másodfokú bíróság megszüntette Tárai Miklós és Császy Zsolt előzetes letartóztatását. A sukorói ügyben meggyanúsított volt MNV vezérek a ma estét már otthon töltötték.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bugajakab
@eva1215: Kedves Éva!

Nem egészen értem, mit akarsz írni.
Ha megkérhetlek, mégy egyszer, pontosabban írd meg
amit közölni akarsz.
eva1215
Annyi hogy mindenkire aki nekik nem tetszik megbélyegezték .mutatták a TV ben rabszjjon vezetve és mindenki szörnyülködött az MSZP minden mozdulata korrupt azzal nem törödve az igazság vélelme mindenkit meg illet.
Most kiderült nem bűnös akkor mivan ? kártéritik mert meghurcolták?
Vagy a Fidesz bárkire rámutat hogy csirkefogó akkor azt be lökik a dutyiba? Aztán ül hónapokat majd kiderül semmit nem tett de jóljött a Fidesznek?mert jött a választás minden erre ment ki .De értetted te az elöző irásom is csak játszod a hüjét mint a fideszesek azt hiszik a jónép amnéziában szenved .
Az hogy az elöbb a betüket ki vagy fel cseréltem az a vakirásnak köszönhető.De aki akarja érti.
Dr.luigilongo60
Az is érdekes, hogy az ilyen híreket mélyen elhallgatja a média, legfeljebb az ATV meri leadni.
Megvalósult a múltat idéző cenzúra Annamária nagyasszony hathatós vezérletével.
Undorító, mocskos banda.
Dr.luigilongo60
"De menjünk tovább! Az ügyészség még csak kérdést sem tett fel Demeter Ervinnek azzal kapcsolatban, hogy mit gondolt arról, Horváth József, az UD Zrt. helyettes vezetője miként fogja megszerezni a Laborc Sándor hivatalos útjairól szóló, egyébként szolgálati titoknak minősülő információkat? És valóban, nem vizsgálta meg azt sem, hogy Horváth József hogyan szerezte be ezeket. (Jegyezzük meg, Horváth a Fidesz jóvoltából ma a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgató-helyettese.)"

Míly érdekes, hogy ez a Horváth József nevü fazon lett a KBH /ÁVH/ főigazgató helyettese.Biztos ez is csak a véletlen műve ugye kedves fitymáreszesek.
Dr. Akula
@luigilongo60: ez is az!:):):) És még rengeteg ilyen "az" van!!!!!!!!!4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.