Közös adventi gyertyagyújtáson adta át a vörösiszap károsultjainak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium jótékonysági árverésén összegyűlt 19 millió forintot a tárca vezetője. A rendezvényt a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban tartották.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nyanya001: Ja most értem.....a Lenin fejek....
Csizmás Kond
Az a telefonálós pénz milyen kontra ment kinek ?
Dr.luigilongo60
Kedves Navracsicska Elvtárs!

Ha egyik ember önként segít a másikon, azt lehet összefogásnak is nevezni de ehhez Önnek és kormányának semmi köze, ez a tulajdonság ugyanis bizonyos emberekben mindig is megvolt még a legzordabb időkben is.
Az mondjuk eléggé visszataszító, hogy ezt is megpróbálják kisajátítani és a hátszélvitorlájukba befogni.
Bujdosson el 10 méter mélyre inkább és gondolkodjon egy kicsit.
coyote3
@Csizmás Kond: Macsek a nagy lóvét még mindig keresik vekkerék. Olyan nagy az a zsák és annyi a lyuk rajta, hogy valahogy nem találják. Talán meg kéne kérni kockafej csontvázast, hátha ezt meglelné. :)
coyote3
@luigilongo60: Tudod ezeknek még ez is a pofájukhoz fér. Csodálkozom, hogy csodálkozol cimbora :)
csikknorisz
Hu de jotekonyak, aztamindenit:) Talaltak egy rakas limlomot, ami senkinek se kellett, meg a szemetszallitoknak is fizetni kellett volna erte, hogy elvigyek, inkabb eladtak jo penzert, most meg verik a melluket, hogy eladtak a szemetet jotekony celbol. De mi van azzal a penzzel, amit az emberek fizettek be csak ugy, es meg utottkopott leninfejeket sem kertek/kaptak erte, csak segiteni akartak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.