Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió egy hónapja kinevezett vezérigazgatója azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy hétfőn feljelentést tesz a társaságnál tapasztalt, 8 milliós magánklinika-szerződés miatt. Egy másik ügyben a tévénél egy vezető 53 millió forintot kapott lelépti díjként, pedig maradt a cégnél. Szilveszter, a Duna Televízió egy hónapja kinevezett vezérigazgatója azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy hétfőn feljelentést tesz a társaságnál tapasztalt, 8 milliós magánklinika-szerződés miatt. Egy másik ügyben a tévénél egy vezető 53 millió forintot kapott lelépti díjként, pedig maradt a cégnél.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Lehet hogy csak gumicsont lesz belőle, annyit rágódnak rajta.
Egyszer csak szép csendben elfogy.
Találós kérdés:Vajon miért?
Csizmás Kond
@luigilongo60: Nem akartam senkit hibáztatni és spekulációba sem akartam keveredni, ezért tettem azt a jelt, viszont ha már ilyen nyilvánosságot kapott kell legyen alapja.
Bugajakab
"Szilveszter, a Duna Televízió"

Ókovács és a cikk szerzője
pertuban vannak?

Csak úgy, Szilveszter?
Bugajakab
@Csizmás Kond: Ja, csak ez más.

Te írtad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.