Ironikus hangvételű dal született Szalai Annamáriáról, és indult hódítóútra az interneten. Az egyik közismert kortárs slágerre épülő művet ugyanaz írhatta, mint a Schmitt Pál beiktatásának tiszteletére született N. E. R. című dalt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
Utánam is nyomoztak 1988-tól. Mégis, mindennek ellenére kénytelen vagyok drukkolni a Kormánynak, mert ha jól sülnek el a kezdeményezéseik, az jó lesz a lakosságnak. Nem estem fejre, hogy ellendrukker legyek, vagy a lejáratott szoclibet várjam vissza.
Dr. Akula
@farkas: nincs szoclib! Vagy szoc. van, vagy lib! És ne felejtsd, vannak jobblibsik is! Tőlünk nyugatra. Bér szerintem ez is egy erőltetett dolog! A libsiséget összemosni bármi mással az hamis, talmi dolog!
Dr. Akula
@coyote3: honnan tudod az ezeréves becenevem,?, te is nyomozol?:):):)
farkas
@macko58: OK. Azért nálunk évek alatt összeforrtak. Nem? Perszehogy vannak jobblibsik meg ballibsik. Nincs a libsikkel gond, ha nem csak multikulti alapon állnak.
Dr. Akula
@farkas: Te sem voltál szamizdat terjesztő......sem ...semmi. Az írásod alapján!
Ugyanis ugyanazt támogatod, ami ellen küzdöttünk! Legalábbis Én!
Csalódtam benned! Nem vagy igazi(!) farkas. Made in Chaina.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.