Az MSZP támogatja a vizsgálóbizottságok munkáját - reagált az ellenzéki párt Szijjártó Péter bejelentésére, amely szerint a kormánypárti politikus a 2002 és 2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság létrehozását kezdeményezi. A szocialista párt azt várja ugyanakkor, hogy a testület vizsgálja majd az első Orbán kormány intézkedéseinek hatásait is.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@medy19: A proli szó megfejtésével és hosszan tartó definíciójával kitünően jellemezted önmagad illetve a Vezír által zembereknek aposztrofált egyedeket.Akik tőke, bank és tulajdonellenesek, hiszen azok ellen hadakoztok állandóan, bár a fenti íráshoz neked nem sok közöd van.
Dr. Akula
@luigilongo60: de van, annyi, hogy bemásolta ide!
sasi1115
@medy19: Engedd meg hogy én is idézzek:
"Az állam nem én vagyok. Ha jó mélyre ásol ebben az új adórendszerben, akkor észre kellene venned, arra is ösztönöz többek között, a vállalkozók ne minimálbérre jelentsék be az alkalmazottakat. Ígértem Neked, leírom a titkot, na most csak röviden, a pórnéppel megegyezni teljes képtelenség, mert az sem jó neki, ha többre van bejelentve, mert akkor meg levonják. Elég nehéz, sőt lehetetlen igazságot tenni, amíg ilyenek az emberek, hogy az embertársát pár ezer Ft- ért megölné. A magyar nép a legnagyobb, inkább nem írom le, de a szürkeállományát arra használja, hogy ártson embertársainak, elpusztítsa a környezetét, akár az egész Földet, inkább nem folytatom, mert ideges leszek csak, annyit nem ér az egész."

Remélem ha nem is sikerült megegyezni a pórnéppel (proli?) azóta sem, azért legalább Vikit megtiszteleled azzal, hogy nem minimálbérre vagy bejelentve és az alkalmazottaidat is rendesen bejelentetted, most hogy ilyen vállalkozásbarát és dolgozó barát lett az adózás. Az állami nyugdíj megerősítése miatt is érdemes úgy eljárnod, ahogy fentebb leírtad.

Mert ha maradt a minimálbér és közben tolod az önkéntesbe a pénzt, hogy azért nyugdíjad is legyen, az úgy nem járja.
Olyat még egy proli sem csinál. Csak ha a becsületes magyar kkv belekényszeríti. Mert lehet hogy proli, de nem hülye, csak kiszolgáltatott.
silber13
Farkaska, farkaska! Nagyra értékelem a magabiztosságodat, de felhivnám figyelmedet egy régi tuareg mondásra: " hajtsd a megfontolás vánkosára a fejedet, mielőtt idétlen szöveged ládikójának fedelét felnyitnád! ". Másfelől meg emlékezz a három kismalaccal történt afférodra!!
farkas
@silber13: Nem mese ez gyermek, hanem a való világ.
farkas
@silber13: Egyébként a tuaregek az idétlen mondásaik miatt vándorolnak össze-vissza a sivatagban, sehol sem tudnak letelepedni, mert mindenre van egy rossz mondásuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.