A selejt bosszúja - így fogalmazott a magánnyugdíj pénztárak kapcsán hozott kormányzati intézkedéssel kapcsolatban Kolláth György a Reggeli Gyorsban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@benhur: Oké,de egy probléma mégis van!!!!Mogyorónyi aggyal,beszükült látókörrel és feltett szemellenzővel mondd hogy tudsz objektiv,tárgyilagos és valósághű lenni.Axiómákról azok értelmezéséről már meg sem merlek kérdezni.!
Répalevél ügyben is tévedtél,mert ha tükörbe néztél -és valószinüleg igy lehet-akkor töklevelet kellett volna lássál.!!!!!
KöBüKi
@constructor: Ha lenne legalább egy félmarékkal a filkódban abból amit agynak neveznek,akkor már leülhetnél egy csöndes sarokba megkisérelni a gondolkozást!!!
És ha adja isten sikerül,akkor rögtön rájössz arra hogy a kampányt Te folytatod magad ellen!!!!!
Hajrá Magyarország,hajrá constructor!!!!
marlin
@benhur: Csak azt akarom jelezni, hogy nem attól lesz valaki ügynök, ha X, Y vagy Z azt mondja róla, vagy mert A, B, vagy C azt - valami miatt - szeretné elhitetni róla!!
Nem hinném, hogy Kolláth és Ungvári egy csapatban játszanának!! Ungvárinak minden lehetősége és eszköze(!) megvolt az állítólagos állításának igazolására, mégsem tette!! Akkor??
KöBüKi
@vukkocska: Röviden szólva!: - az itt vagdalkozó felbérelt elvtársakat koszorús költőnk rövid idézetével illetném!! Ugyan vennék már észre milyen "sekély a kéj"
kiscserkész
@KöBüKi: Neked sem kell vinned magaddal a fehér botot jelezvén hogy vak vagy.

Ahogyan azt már korábban jeleztem: Répalevél vagy.

@marlin: Bocs de ha már valakit ennyire tisztára akarnak mosni, az már eleve gyanús. Lehet hogy neked jelent valamit Kolláth, de nekem nem. Megszólalásai nálam a kukába landolnak annyira jellemtelen karakter. Olyan fazon aki Összödi beszéd után nyilvánosság előtt adja a tippet Gyurcsánynak a kordonok alkalmazásáról az menjen az anyjába. minden megszólalása magyarellenes.
KöBüKi
@benhur: Te pedig beteg,nem nagy hanem agy!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.