A selejt bosszúja - így fogalmazott a magánnyugdíj pénztárak kapcsán hozott kormányzati intézkedéssel kapcsolatban Kolláth György a Reggeli Gyorsban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Don Quijote
Remélhetőleg elkenik a szájukat a dumakormánynak:-)))
csutak
Eltakarítják az útból az alkotmánybírákat is, de akkor is Orbán akarata érvényesül:(
kiscserkész
Kolláth féléket kellene már eltakarítani a támogatóikkal együtt. Egy ilyen karakter ne ejtse ki a száján az emberi méltóságot, aki csak is azokat képviseli akik köszönő viszonyba sincsenek az általa említett mélasággal. Kolláth többek közt a múlnak a csökevénye. Ha valakit köteleztek a belépésre, nem szabad döntése alapján mérlegelhetett, annak legyen lehetősége a kilépésre is. Egyébként a nagy arányú kilépők száma megcáfolja ezt a sebfejt.
zsolti
@benhur: nagy arányú kilépők? nyilván viccelsz. tudod honnan jön az a nagy arány? onnan hogy konkrétan meg lettek fenyegetve a pénztártagok, másrészt aki NEM nyilatkozik, az is automatikusan kilép.

kíváncsi lennék, ha fordítva lenne (a kilépésről kellene nyilatkozni, és az onyp nem hazudozna, mi lenne az arány ;)
Dr.luigilongo60
@benhur: Kedves Sebfej!

Kolláth urat így nevezni a Te részedről enyhén szólva is taplóság.
A csökevényt keresd elsősorban magadban, hátha megtalálod.

A kilépőkről csak annyit, ha pisztolyt tartanak a fejedhez,Te is meggondolod, hogy mit tegyél.
KöBüKi
Bizony Kolláth úr jól fogalmazott,de nemcsak a törvény selejt hanem az alkotók is! : - élükön a kormánnyal és az országgyülési képviselőkkel.!!!!!Mármint a megszavazó bandával.!
KöBüKi
@benhur: Te bevettél valami nem belédvalót.?????????
kiscserkész
Lehetett volna egy alternatívája is ennek a lépésnek, mégpedig minden eddigi nyugdíjas járandóságát 100 ezer forintba maximálni. Aki 28 ezret kap azét felemelni 100 ra, aki százezreket kap, vagy milliókat (méltóságok) azokét meg lecsökkenteni 100 ra. Én ezt a verziót tudnám támogatni. De lásd Biszku féléket és a többit világ életükbe a dolgozó népen élősködtek, és teszik ezt a mai napig. Aki meg egy életen át nehéz fizikai munkával építette az országot az kap 28-35 ezret.
Dr.luigilongo60
@benhur: Amit leírtál a 289789956.-ik variáció.
Ugye Te sem gondolod komolyan!
KöBüKi
@benhur: És akár vissza is akaszthatjuk V.I.Lenin elvtárs képeit is a falakra,és természetesen melléje orbáncékat is.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Egyes zembereket inkább nem is annyira a falra akasztanám!
constructor
A tisztán látáshoz: ez ugyanaz a Kolláth György, aki a rendszerváltás előtt BM-ben a III. főcsoport-főnökségen dolgozott.

Kolláth egy igazi selejt kommunista, és még ő beszél bosszúról.
constructor
Körülbelül annyira mókás a helyzet, mint amikor Lendvai "Cenzor" Ildikó félti a sajtószabadságot.
constructor
@benhur: Tudtommal közvetlenül a rendszerváltás előtt pont az volt Kolláth feladata, hogy jogi úton elintézze a volt III/3-as tisztek, rendszerváltás utáni kiemelt nyugdíjainak bebiztosítását.

Azt én is támogatnám, hogy az állampárti múlttal rendelkező besúgók, mszmp-kb tagok nyugdíját a mindenkori nyugdíj minimumon maximalizálják.
csikknorisz
@zsolti: 3-400 ember ment at allamiba, mig arrol lehetett nyilatkozni, nem a maradasrol. Utana fenyitettek be Kameleon Gyuriek.
vukkocska
@KöBüKi: (16.09) meg nem beszélve némely hozzászólóval, akik a helyesírási jogszabályt messzire eldobták, amikor helyesen kellett tanulni, de professzorokat, régi alkotmánybírákat tudnak becsmérelni.
@benhur: legalább némi ismeretet vegyél magadhoz, mielőtt irkálsz. Nem mindenkinek volt kötelező belépni a mnyp-ba, csak a pályakezdőknek, cca. 1 millió ember lépett be így, 2 millió önként és dalolva. Nem azért lépnek az államiba, mert ezt szeretnék, hanem azért, mert okos kormányod megzsarolta őket, ha nem lépnek vissza, nem lesz nyugdíjuk. Még suttyomban sem lehet a mnyp-ban maradni, mert kérdőív formájában jelenteni kell, ha marad. Kormányod 0 szaldóssal átvette a nyugdíjpénztárt, most van 300 milliárd hiány. Ezért kell neki az emberek pénze, hogy ezt bepótolják, illetve a költségvetésbe betegyék. VAGYIS: Az emberek által saját számlára összegyűjtött pénzét most kilopják, ez is üres marad. Persze, így igazságos, nem lesz senkinek nyugdíja, annak sem, aki takarékoskodott, annak sem, aki nem. S hogy miként kellene maximálni a nyugdíjakat nem csodálkozom véleményeden, mert - gondolom - a hideg vízre valót sem kerested meg életedben, azért osztod itt az észt ilyen módon. Kapjon több nyugdíjat az, aki évtizedekig dolgozott, és tanult azért, hogy előbbre jusson. Amiről Te beszélsz, az a szocializmus meg a Kánaán. Amit viszont nagyon sokan visszasírnak.
Dr.luigilongo60
Drága Kandoktor!

Azt , hogy ki mit csinált a lll-as főcsoportfőnökségen, azt már az életben nem fogjuk megtudni, ugyanis a regnáló hatalmak mindig egy kicsit csippentettek belőle a rendszerváltás óta.
Azt , hogy Orbáncék mit műveltek a haverjaikkal, azt is csak évek múlva fogjuk igazán megtudni.
Viktorék még annyira sem hitelesek , mint Kolláth kisujja.
csikknorisz
Meg a bocikam-bocikam idoszakbol: propeller.hu/szorakozas/1551076-haromszaz-penztartag-lepne-vissza-az-allami-kasszaba Ezutan jott a sarkantyu, meg a vasvilla, mint terelgetesi mod.
marlin
@constructor:Gondolom nem ugyanarról a Kolláth-ról beszélünk?? nem keverted össze (véletlenül) a Kontrát-tal??

Dr Kolláth György ügyvéd, alkotmányjogász

Szül. hely., év: Szolnok 1947. május 29. /szülők: Petró Ilona és Kolláth Béla/ Gyermek: Kolláth Bálint /1983/

Foglalkozás: ügyvéd; közigazgatási és alkotmányjogász, a TF és az ELTE c. egyetemi docense.

Iskola: 1965 Szolnok Verseghy Ferenc Gimnázium kitűnő érettségi, Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 1971 summa cum laude, majd szakvizsga

Nyelvismeret: angol, társalgási szint

Munkahelyek: Szolnok Megyei Tanács, Szolnok városi Tanács, Minisztertanács Tanácsi Hivatala, Egészségügyi Minisztérium, Belügyminisztérium, Miniszterelnöki Hivatal, Nemzeti Egészségvédelmi Intézet, egyéni ügyvéd

Elérhetőségek: www.kollath.com, [email protected], Tel/fax: 457-0639, Postacím: 1122 Bp. Városmajor u. 43.

Kutatási terület: emberi jogok, civil társadalom és közhatalom, alkotmányos intézmények, közigazgatás, sportjog, médiajog, továbbá humor a jog mindennapjaiban

Fõbb tevékenységek: kiemelkedő, főleg közjogi ügyekre vonatkozó ügyvédi praxis, + oktatói munka 2 egyetemen+2 főiskolán az általános jog, a közjog, a médiajog, az egészségügyi jogok, a teljes alkotmányjog és a közigazgatási jog és a sportjog témakörökben; mindezekben évi ezres nagyságrendű médiaszereplés (benne: 500-nál több publikáció, cikk, interjú, szakértői anyag)

Tisztségek: elutasít mindenféle politika-közeli állami és társadalmi tisztséget, nem visel tagságot egyetlen ilyen szervezetben sem. Ellenben 3 éve a kuratórium elnöke az Iharos Sándor Sport Közalapítványnak, mely a fõvárosi iskolások, a diákság, az utánpótlás és a fogyatékosok sportját támogatja.

Főbb munkák: szerzői és szerkesztõi tevékenység a nemdohányzókat védõ kormányzati intézkedések megalapozását szolgáló szakmai tanulmánykötet kapcsán (NEVI 1996. kereskedelmi forgalomba nem került); továbbá kodifikációk a kisebbségek parlamenti képviselete, a nemdohányzók jogi védelme, a sporttörvény szabályozási koncepciója, a sportrendezvények biztonsága, a családi mediáció, az önkormányzatiság, kamarai jog tárgyában. Rendszeres jogi zsûrizés, alkotmányossági opponensi véleményezés a parlament elé kerülõ tervezetekről. 2005: kötet szerkesztése és részben szerzõi gondozása a demokratikus jogállamiságról.

Mit vállal szívesen: előadások tartását, oktatást, továbbképzésben való részvételt az egyesületekkel, a társadalmi szervezetekkel, az alapvető jogokkal és alaptörvényi elvekkel, a kisebbségekkel kapcsolatos alkotmányos jogok és intézmények, valamint mindezek kapcsolatainak témakörében – szigorúan tárgyilagosan, pártsemleges alapon.
csutak
@luigilongo60: & @csikknorisz: & @vukkocska:& @marlin: & @KöBüKi: "Ki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!"
szaboria
@csikknorisz: Te milyen tájékozott vagy tavalyi adatokkal dobálódzol.
constructor
@marlin: Attól tartok ugyanarról a Kolláthról beszélünk.

hirszerzo.hu/belfold/54104_mit_csinalt_kollath_gyorgy_a_bmben

"Kolláth álláspontja szerint Ungváry ügynökmúlttal vádolta meg őt, és ezért peres eljárást indított. Ungváry végig tagadta, hogy Kolláth ügynök mivoltára utalt volna azzal, hogy állítása szerint a jogásznak az volt a minisztériumi feladata, hogy kidolgozza a szigorúan titkos tisztek juttatásainak rendszerváltás utáni folyósításának jogi hátterét, ám dokumentumokkal bizonyította több más állítását."
csikknorisz
@szaboria: Mivel errol csak tavalyi adat van. Idei nem lehet, mivel azutan hoztak a mostani torvenyt. Hogy lehetne idei adat arra, hogy hany ember lepett at a fidesz szep szavara hallgatva az allamiba? Idei adat csak arrol lehet, hogy hany ember NEM lepett at x idopontig, mert nyilatkozott rola.
constructor
@csutak: szánalmas ez az ovis kampány, amit folytatni próbálsz ellenem :) úgysem te fogod megmondani egy nyilvános fórumon, ki reagáljon a kommentáromra.

Engem a személyeskedés se érdekel, de ha valaki reagál, akkor már legalább érvet is mellékeljen, mert a bugyuta vádaskodástól nem szoktam meghatódni.
Dr.luigilongo60
@constructor: Kedves Kandoktor!
Ilyen történetek ezerszámra vannak mindkét oldalról, majd ha valakit lecsuktak esetleg bármelyik oldalról a viselt dolgaiért jogerős bírói ítélet alapján , akkor legyél szíves mondani valamit, addig néma csend, ha kérhetik.
vukkocska
@csutak: nem adjuk olyan könnyen :) Egyébként meg van egy határ, amikor már nem reagálok. Mások hülyeségén bosszankodni annyi, mint önmagunkat büntetni. Élek e szerint.
kiscserkész
Az én személyes véleményem az, hogy aki akar maradjon a magánba, itt nem kötelező a visszalépés de ami a lényeg a mostani harmincas évet taposok egyik oldaltól sem kapnak már nyugdíjat. Még hozzá azért mert addig a mostani, és a közzel jövőbe nyugdíjba menő elvtársak és azok hű kiszolgálói ( rendőrök stb.) az államit felélik befizető híján nem lesz nyugdíj. A magánok meg addigra lenyúlják a lóvét. Seckó-Jenó az egész.
kiscserkész
@constructor: Az elmúlt húsz év erről szólt. Enyves hazug banda. Csak az a röhej hogy ennyi tanítvány követi őket húsz év után is.
csutak
@constructor: Engem jó modorra neveltek!
Ezért közlöm, hogy mostantól (már vagy 10 perc óta:) nem jelenik meg a te neveddel írt vélemény a hírolvasómban. (Akregator, Linux)
Sajnálom, hogy ezt kellett lépnem, de utálom a provokátorokat és a trollokat!
kiscserkész
@vukkocska: Kedves barátom! Te még csapkodó lepkével sem szaladgáltál mikkor én 3,50 filléres órabérbe építettem a te jövődet. Később mikkor kisiparos lettem, progresszív adót, forgalmi adót, TB, járulékot fizetem. Ha én az általam befizette pénznek csak a kamatit visszakapnám a legboldogabb nyugdíjas lennék. És te beszélsz a keresetről, befizetésekről. Aki évekig tanult kinek a pénzén tanult? A dolgozó nép pénzén. És mit fizetett ebből vissza? Hátat fordított a tanulását álló népnek és elment külföldre mert itt keveset kereset. Az összessel visszafizettetném a tanulmányi költségeit. Majd akkor papoljál nekem az ilyenekről ha te is leteszel annyit az ország asztalára mint amit már én letettem. Ezt közölheted az agyalágyult tanítóidnak is.
constructor
@luigilongo60: Egy konkrét cikkhez hozzá tartozik a szerzője előélete. Kolláth úr pont az akinek illett volna eltakarodnia a közéletből és mélyen kussolnia. Te meg ne keverd az almát a körtével, az mszmp sikeresen épített be ügynököket az ellenzék soraiba, ezután egyenlőségjelet húzni hogy lám-lám titeket is érint az ügynökmúlt UNDORÍTÓ.

Egyetlen közéleti szereplő kezelte becsületesen az ügynökmúltját, Csurka István, a rendszerváltáskor kiált, elmondta hogy családjával zsarolva szervezték be, de soha senkiről nem írt terhelő jelentéseket. Az összes többi féreg mélyen lapított , most meg azt akarják elhitetni, hogy tulajdonképp ők csak belülről "bomlasztottak", alias James Bond (Medgyessy) D-209-es III/2-es ügynök.
kiscserkész
@constructor: csak rákel nézni ere a szerencsétlenre, ha meg kinyissa a száját az mindent elárul a múltjáról még a tudatlanak is. Amúgy meg amint látod az elv- társak még itt is védik egymást. Összezárnak mint a kisebbség.
kiscserkész
@luigilongo60: @KöBüKi: Szép dolog kiállni a barát mellett. Végül is egy töröl fakadtok Kolláth ta. Csak tudjátok az én szemembe minden ember akóra lehet az Kolláth, luig, kobüki bárki, AMEKKORÁNAK ÉN NÉZEM! Ti meg egyébként is répalevelek vagytok.
Dr. Akula
Hhehehe....Röhej, amikor komcsik komcsiznak:))))))))))))))
Dr.luigilongo60
@constructor: Milyen alapon higgyek Én Csurkának, csak mert azt mondja?
Szerintem olyanokat szerveztek be anno, akiről tudták ,hogy hajlamos az árulásra.

Messziről jött ember, azt mond amit akar.
Miért Demszkyt tartóztatták le szamizdat terjesztéséért?

A hülyének nézés ideje lejárt kedves volt elvtársak.

benhur
Te is , mielőtt ítéletet alkotsz bárkiről is ,előbb szálj magadba és gondolkozz el egy kicsit a világ folyásán.
marlin
@constructor: A Hirszerző arról írt, hogy Kolláth beperelte Ungvárit, mert az megrágalmazta!!
És?? Mit ítélt a Bíróság?? Ti. Az Ungvárinak a személyiségjogi perben lehetősége van a "valóság bizonyítására"!! A cikkből az derült ki, hogy az Ungvári a törvényes lehetőség helyett tagadta, hogy "ügynöknek" nevezte volna Kolláthot!!
Szóval te mivel indokolod, hogy leügynöközted a Kolláthot?? Ha bizonyítanod kellene, gondolom te is sz@rban lennél!!
kiscserkész
@marlin: Ebbe igazad van! Magyarországon az ilyennel szembe valamit bizonyítani kész kudarc. Ők egy csapatba játszanak csak a labdát passzolgatják egymásnak.

KöBüKi
@benhur: Oké,de egy probléma mégis van!!!!Mogyorónyi aggyal,beszükült látókörrel és feltett szemellenzővel mondd hogy tudsz objektiv,tárgyilagos és valósághű lenni.Axiómákról azok értelmezéséről már meg sem merlek kérdezni.!
Répalevél ügyben is tévedtél,mert ha tükörbe néztél -és valószinüleg igy lehet-akkor töklevelet kellett volna lássál.!!!!!
KöBüKi
@constructor: Ha lenne legalább egy félmarékkal a filkódban abból amit agynak neveznek,akkor már leülhetnél egy csöndes sarokba megkisérelni a gondolkozást!!!
És ha adja isten sikerül,akkor rögtön rájössz arra hogy a kampányt Te folytatod magad ellen!!!!!
Hajrá Magyarország,hajrá constructor!!!!
marlin
@benhur: Csak azt akarom jelezni, hogy nem attól lesz valaki ügynök, ha X, Y vagy Z azt mondja róla, vagy mert A, B, vagy C azt - valami miatt - szeretné elhitetni róla!!
Nem hinném, hogy Kolláth és Ungvári egy csapatban játszanának!! Ungvárinak minden lehetősége és eszköze(!) megvolt az állítólagos állításának igazolására, mégsem tette!! Akkor??
KöBüKi
@vukkocska: Röviden szólva!: - az itt vagdalkozó felbérelt elvtársakat koszorús költőnk rövid idézetével illetném!! Ugyan vennék már észre milyen "sekély a kéj"
kiscserkész
@KöBüKi: Neked sem kell vinned magaddal a fehér botot jelezvén hogy vak vagy.

Ahogyan azt már korábban jeleztem: Répalevél vagy.

@marlin: Bocs de ha már valakit ennyire tisztára akarnak mosni, az már eleve gyanús. Lehet hogy neked jelent valamit Kolláth, de nekem nem. Megszólalásai nálam a kukába landolnak annyira jellemtelen karakter. Olyan fazon aki Összödi beszéd után nyilvánosság előtt adja a tippet Gyurcsánynak a kordonok alkalmazásáról az menjen az anyjába. minden megszólalása magyarellenes.
KöBüKi
@benhur: Te pedig beteg,nem nagy hanem agy!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.