Az MSZP emlékezteti a kormányt, hogy néhány hónapja ellenzékből még azt állították: az ország vezetőinek igenis van lehetősége az üzemanyagárak csökkentésére, csak akarniuk kell. Török Zsolt, az MSZP szóvivője hétfői közleményében úgy fogalmaz, várják a kormány benzin- és gázolajárak csökkentésére tett konkrét javaslatait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@laci0414: Okoska. a 13. havi nyugdíjat az MSZP adta, s mikor jött a világválság, vissza is vette. Orbán ugyan 14.-et is ígért, mégsem kellett a népnek, túl közel volt előző kormányzása. Egyébként meg ha esze lenne a kormánynak, csökkentené a jövedéki adót, mert többen tankolnának, mint most. Én november óta nem tankoltam, s amíg ilyen drága a benzin, nem is fogok. Ez veszteség, nekem nyereség.
Dr.luigilongo60
@laci0414: Téged honnan szalajtottak, afrikából?
coyote3
Nem lép, mert az üzemanyagok jövedéki adójának esetleges csökkentése még egy lyukat ütne a költségvetésen. Meg amúgy is erre adtak felhatalmazást a zemberek ....
buboka74
@coyote3: emlékszel te még arra mikor Viki csak kivonulni tudott a teremből és úgy akarta megváltoztatni az ország menetét hogy a lapokat nem ismerte.
Ha nem emlékszel szólj csak és felevenítjük a múltat
marlin
@laci0414: Áprilisig olyan kól tudták, hogy mit kell tenni, mitől lettek azóta amnáziásak?? Mikor fog a Szíjjártó sajtótájékoztatót tartani, ahol elmagyarázza a kurmánynak, hogy mit kell(ene) tenni az üzemanyagok adóterhelésével??
Mondok egy neked bizonyára meglepő hírt: 2010.áprilistól nem az előző kormány "kurja el" a magyar emberek életét!!
coyote3
@buboka74: Tudod mit cimbora! Inkább én segítek neked az emlékezet frissítésben. Vekker nagyon nem rohangászott ki, mert benn sem volt. Lyukra szaladtál alaposan :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.