"Nem tudom, hogy a miniszter úr mire gondolt" - ehhez hasonló válaszokat kapott az [origo], amikor az után érdeklődött több minisztériumnál, miből állnak majd a kormány által ígért strukturális reformok. Az "erőteljes strukturális reformok" elindítását a múlt ősszel jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és mély, átfogó átalakításokat ígért több alkalommal Orbán Viktor miniszterelnök is. Az [origo] tapasztalata szerint azonban még az érintett tárcák sem ismerik a februárra tervezett koncepciót, illetve nincsenek tisztában azzal sem, mi lesz a szerepük a lehetséges reformokban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@ingyombingyom: Sajnos lehet, hogy ez is benne lesz a pakliba.
szaboria
@ingyombingyom: Csak egy kis szösszenet anyukám 93 éves és egyre gyengül már mindent mi csinálunk (öltöztetés,pelenkázás) mégis egy tortúra, hogy a fogyatékosságát elintézzük.A mi orvosunk is azt mondta röhej az egész rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.