Állítólag tömegverekedés tört ki a fővárosi Nyugati tér egyik szórakozóhelyén, ahol három fiatal lány vesztette életét szombat éjjel. A pánik és tülekedés miatt többen megsérültek. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Tudósítónk szerint a tér egy részét a rendőrség lezárta, egy embert a mentősök megpróbálnak újraéleszteteni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
@Csizmás Kond: talán mert már elmúltunk 20 évesek, de a gyerekemet is féltem az ilyen helyektől. Eddig azért, nehogy beetessék valami "hangulat javítóval" ezután már magától a tömegtől is!
MNG
Minden a kibaszott pénzről szól, meg az eltusolt tetves rézbőrű vérszívók mentegetéséről!
Az ember maga egyre kevesebbet számít, hát milyen rohadt egy országban élünk??? Javul a frászt a közbiztonság! Hajítsák az emésztőbe a szervezőket a késelőkkel együtt....
devil
@Hókuszpók: Biztos forrásból tudom h mitörtént......késelés történt de ezt persze senki nem mondja csak azok tudják akik igenis ott voltak és tudták h mi történt......a teljes eseményt is tudom,de ezt nem szeretném megosztani itt senkivel:( szörnyű,hogy emberek mikre képesek....:(((((
devil
Gondolkozzunk már!! Eleve ha nem büncselekmény történt akkor mégis mi válthatott ki egy ekkora pánikot és tömegindulást??? Erről ugyanazok tehetnek ami nem régiben volt egy másik nagy létszámmal rendelkező discóban.Ott is késelés volt és itt is......és még jó pár ilyen lesz ha nem tesznek vmit a rendőrök!!!
A másik h eleve ne menjünk 1 olyan helyre ahol már megmozdulni sem lehet,10x annyian voltak itt is mint amennyien lehettek volna a szabályok szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.