Hatvan helyett 90 napig lehet kiküldeni a bírságot, a befizetési határidő lejárta után a hatóság kezdeményezi a gépjármű forgalomból való kivonását.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Remélem visszamenőleges hatállyal! A 15 nap meg nesze semmi, fogdmeg jól. :-(
vukkocska
Ez nagyon undorító. Ha egyszer 60-ról 90 napra emelik az elévülés idejét, hogyan lesz belőle ismét 6 hónap? Talán a rendőrség a jogszabályi hivatkozást is megadná, mert ilyen törvényt még az élet nem látott. S ha a 6 hónap sem elég, akkor meddig lehet elmenni? Felháborító.
marlin
@vukkocska: Megéljük, hogy öröklődni fog!! (és mivel ezt nem "ők" öröklik, erre visszaállítják az "örökösödési adót" is!! :))
sasa70540
Nagyon jó lenne ha eljönne már az az idö amikor a rendörség nem a pénzbehajtással hanem a rendcsinálással törödne. Nem szabnák meg hogy mennyi pénzt kell beszedni év végéig a rendörségnek. MERT EZ CSAK EBBEN AZ ORSZÁGBAN DIVAT.Máshol nem álitják félre a szabájosan közlekedöket csak azzal foglalkoznak aki megsérti a szabájokat.A büntetések összegét pedig ne a saját pénztárcájukhoz mérjék hanem az átlagjövedelemmel rendelkezöéhez,ez igy lenne korrekt.
Dr. Akula
@sasa70540: te most bírálod a vezíred????
vukkocska
@marlin: :))))))) Lehet még róla szó.
@sasa70540: egyet lehet Veled érteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.