Mennyiben szolgálja a nemzet érdekét, hogy a Szerencsejáték Zrt. megvásárolja Andy Vajna producer tulajdonrészét a budapesti Tropicana kaszinóban?

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Egyetlen szerencsejáték sem szolgálta egyetlen nemzet érdekét sem soha az életben.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Már megint nem a kérdésre válaszoltál.
KöBüKi
@nmaria: Már irtam neked hogy alapvetően a tehénkének szarva közt keresed a tőgyét,de mindhiába.Ugyanis óriási tévedésben vagy ha azt hiszed hogy itt a maszop-nak klimpiroznak a hozzászólók.!!!Egy frászt! - de amivel a fütyisz kampányolt,amiket igérgetett és ami jelenleg van,hát????????????????
És ez annak a 2/3-ad balféknek köszönhető,akik bedőltek nekik.És mindannyian isszuk a levét,és nem látjuk hogy a diktaturán kivül mit hozhat nekünk a fütyisz-qdnp.! Illetve amit látunk az egyszerüen siralmas.!
Nem hiszem hogy nem látod,inkább gondolom hogy a provi-val keresed a sóravalót.Mert ennyire hülye még két osztállyal sem lehetsz.!-talán.
Csizmás Kond
@luigilongo60: nagyon röviden annyi lett volna, hogy semennyiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.