Ha a kormány nem konszolidálja a BKV-t, bebukik a főváros, ami elég kellemetlen helyzetbe hozná a kormányt is - mondta a Hírszerzőnek Atkári János. Tarlós István pénzügyi tanácsadója szerint a főváros csak évekig tartó kemény megszorításokkal őrizheti meg fizetőképességét, ugyanis minden eddiginél súlyosabb pénzügyi válságba került, és nem látnak olyan tényezőt, ami a főváros alapvető bevételeit olyan mértékben pozitív irányba billentené, hogy szükségtelenné válna a hadigazdálkodás.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
János01
Hát csak menjen csödbe. A mi telpülésünkkel senki nem foglakozik. miért lenne különb a Bpesti.

varrólány
@János01: Épp erre gondoltam, hogy még mennyi település van amelyek már rég el vannak adósodva.
csikknorisz
Vannak kozlekedesi vallalatok, amik nyeresegesek, olyanok is, amik ugyan nem, de veszteseguk sincs. Nem mind olyan csodhalmaz, mint a Bkv.
Don Quijote
Az APEH milyen gyorsan tud felszámoltatni ha egy vállalkozó fizetésképtelen,tegye most is azt!!
csikknorisz
''Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Sok-sok utas közlekedését tenné könnyebbé, egyszerűbbé, olcsóbbá, a ma egy vagy két átszállással beutazható útvonalakat átszállásmentessé.
6 milliárd forintba kerülne, ebből ötmilliárd EU-támogatás lenne. Azonban a II.kerület 2009 . áprilisa óta nem adja hozzájárulását az építési engedély kiadásához, így a projekt nem indulhat el.'' vastagbor.blog.hu/2011/01/24/lang_nem_akarja_a_fonodot
csutak
@csikknorisz: Erről szól a demokrácia!
Orbán nyolc éven keresztül ott tartott be csicskásain keresztül ahol csak tudott.
Ez a hülye polgármester meg úgy van mint Ivan Nyikolajevics a brjanszki erdőben 1979-ben, mert ő még akkor is csak robbantgatta a vonatokat:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok